nem (xem)
NEM (XEM) işlemleri sonunda Binance listesinde

NEM (XEM) işlemleri sonunda Binance listesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En aktif kripto para ticareti firmalarından biri olan Binance, sonunda Coincheck felaketinin temizlenmesinden sonra NEM (XEM) ‘i işlem listesine ekledi. Mevduatlar, XEM tokenleri için açılmış olup, üç kripto çifti için alım-satım imkanı bulunuyor. Bu kripto para çiftleri: XEM / BTC, XEM / ETH ve XEM / BNB olarak listelendi. Minimum para çekme limiti ise 8 XEM, ücret de 4 XEM olarak belirlendi.

Şu anda, XEM piyasa fiyatları yenileniyor. Ancak Binance etkisini fiyatlandırmak için henü erken gibi gözüküyor. XEM piyasa hareketlerine baktığımızda derin bir satış dalgası sonrasında, , geçtimiz gün 15’ten fazla oranla artış göstererek, normal fiyat aralığı olan 0,3 dolara yükseldi. İşlem hacimlerinin ise, Coincheck’teki uzun işlem durdurmaları sonrası toparlandığı görülüyor. Binance’ta listelenen XEM çiftlerinin hacmi hakkında henüz bir veri bulunmuyor. Ancak XEM ticaretinin için hala hacim hakkında veri yok. Ancak XEM ticaretinin aylık bir etkinlik zirvesine ulaştığı görülüyor.

Binance üzerindeki minimum emir değeri, 0.001 BTC veya 0.01 ETH veya 1 BNB olacaktır. BNB’ye karşı ticaret çok daha erişilebilir olacak olup, çiftler de değişken likiditeye sahip olacaktır.

Şimdiye kadar, XEM ile ilgili en aktif ticaret Bittrex firmasındaydı. Ancak hesap kısıtlamaları uluslararası yatırımcılar için XEM’e işlem yapmasını frenlemişti. XEM varlığı hala Asya spekülatif ticaretine bağlı ve oldukça değişken bir kripto para olarak duruyor.

XEM, Coincheck işleminin yeniden başlamasından birkaç gün önce yaptığı gibi, 0,50 dolara kadar çıktı. Ancak coinin zirveleri kısa ömürlü oldu. Ve genel piyasa havası hala depresyonda iken, altcoinler sürüklenmeye devam edebilir.

NEM (XEM) ekibi Coincheck olayından dersler çıkardı

NEM ekibi kısa süre önce çalıntı fon durumu hakkında bir güncelleme yaptığını duyurdu. Vakıf, hırsızlığı daha fazla araştırmak için yetkililere yeterince veri sağladığından, XEM coinlerinin daha fazla izlemeyi düşünmeyerek, şunları söyledi:

18 Mart’tan itibaren NEM.io Vakfı, Coincheck hırsızlığından gelen XEM hareketlerini izlemek için hayata geçirilen izleme mozaiğini devre dışı bıraktı. Bu çaba, hacker’ın çalınan XEM’i tasfiye etme yeteneğini azaltmada etkili oldu ve yasalara uygun harekete geçirici bilgiler sağladı.

Potansiyel olarak izlenebilir coinlerin çalınmasından sonra, Japon borsaları kaybı sonrası herhangi bir çözümü olmayan anonim coinler Monero, DASH ve Zcash’in işlemlerinin durdurulmasına karar vermişlerdi.

cryptovest

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin