NEM Vakfı Melbourne'de Blockchain merkezi kuruyor
NEM Vakfı Melbourne'de Blockchain merkezi kuruyor

NEM Vakfı Melbourne’de Blockchain merkezi kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEM Vakfı Melbourne’de bir Blockchain merkezi oluşturulacağını duyurdu. Vakıf temsilcileri, kamuoyunun, Blockchain ve kripto para birimlerini daha iyi anlamasına yardımcı olacak.

NEM Vakfı Melbourne’de kuracağı merkez için büyük bir yatırım yapıyor

Merkez ayrıca, NEM’in ortaklıkları büyütmek ve teknolojiyi kendi işine dahil etmek isteyen girişimleri desteklemek açısından da bir danışmanlık hizmeti verecek. Blockchain atölyeleri ve forumlar yıl boyunca devam edecek.

NEM Vakfı’nın Avustralya ve Yeni Zelanda Sorumlusu Jian Chan, NEM’in Asya Pasifik’teki varlığının geçen sene önemli bir büyüme kaydettiğini söyledi.

Chan şöyle söyledi:

Melbourne’deki NEM Blockchain Hub’ın lansmanı, Avustralya ve dünyadaki yenilikleri destekleme taahhüdümüzün güçlü bir göstergesi. Geçtiğimiz yıl, Avustralya operasyonlarımızı FinTech Avustralya Intersekt festivalinde başlatan NEM, şu anda 40’tan fazla ülkede mevcut.

Geçtiğimiz yıl boyunca NEM, Yeni Zelanda’da Brisbane ve Westport’ta benzer merkezler açtı. Chan, Vakfın küresel genişleme stratejisinin bir parçası olarak Asya Pasifik bölgesinde daha fazla hub başlatma planlarının olduğunu da ekledi.

Avustralya gelişen bir Blockchain ekosistemi için önemli bir merkez oldu. Son zamanlarda, ülkenin kağıtsız sigorta ödemelerine izin vermek için Blockchain altyapısını kullandığı bildirildi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin