featured

Nef İcra Kurulu Başkanı, Bitcoin ve Blockchain’in Gayrimenkul Sektörüne Etkisini Anlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Harvard Business Review tarafından gerçekleştirilen Digital Money Konferansı’nda Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur, Bitcoin ve Blockchain’in Gayrimenkul Sektörüne Etkisini Anlattı.

Akbank Direkt Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tolga Ulutaş’ın moderatörlüğünde “Dijital Paranın Sektörlere Etkisi”nin tartışıldığı panelin konukları, Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, yemeksepeti.com Kurucu Ortağı Nevzat Aydın ve Kibar Holding CEO’su Tamer Saka idi.

Dijital paranın ve blockchain sisteminin gayrimenkul sektörü üzerindeki etkisi ve gelişimini anlatan Timur, aynı zamanda Dubai ve İsveç’te dijital para birimi olan bitcoin ile gayrimenkul satışının başladığına, bu konuda öncü olan şirketlerin daha çok fayda sağlayacağına ve sistemlerini daha hızlı ve güvenilir bir altyapıda geliştirebileceğine değindi.

Bildiğiniz gibi Dünyada Bitcoin ile satışı gerçekleşen ilk gayrimenkul Teksasta bir daire satışı olmuştu. Londrada bir konak, yalnızca Bitcoin ile satışa sunulurken, Türkiyede de Miavita Beytepe adlı proje, dairelerini Bitcoin ile satışa çıkarmıştı.

Emlak ve Gayrimenkul satışında Bitcoin ile ödeme yöntemi hem satıcı hem de alıcı açısından büyük fayda sağlıyor. Şu anda Dünya üzerinde 6 şehirde Bitcoin ile Gayrimenkul satışı yapılabiliyor.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin