Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!
Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!

Neden Coinbase OTC kripto ticaretini başlattı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kurumsal müşterilere yönelik Coinbase OTC kripto ticaret masasını başlattı.

Coinbase OTC kripto ticaretine başladı

Coinbase kadar büyük ve popüler bir borsa için, kullanıcılarını faaliyetleriyle ilgili güncel tutmak standart uygulama. Borsanın kısa bir süre önce kurumsal müşterilere yönelik dijital para birimleri için bir OTC ticaret masası başlattığını bildirdik. OTC ticaretinin kurumsal müşteriler tarafından tercih edildiği biliniyor ve ağırlıklı olarak bireysel yatırımcı odaklı bir kripto para piyasasına daha fazla çeşitlilik eklenmesine yardımcı oluyor.

Coinbase 0x (ZRX) tokeni ile yeni süreci başlattı

Coinbase bu tür ürünlere olan ilgiyi test etmeyi amaçladı

Bu ayın başlarında Coinbase tarafından başlatılan kripto para ticaret masası en azından başlangıçta, pek bilinmiyordu. Yaklaşık 8 milyar dolar değerinde olan bu borsa, yeni ürünüyle ilgili duyuru yapmadan önce bu tür ürünlere olan ilgiyi test etmeyi amaçladı. New York genel merkezinde bulunan Coinbase’in Başkanı ve OTC trader’ı Tim Plakas, konuya yönelik şunları söyledi:

Halka açılmadan önce bütün kutuları kontrol ettiğimizden emin olmak istedik. Güvenilir kurumsal müşterilerimizden bazılarına sahip olmalı ve tüm sistemin çalıştığından emin olmak için beta modunda olduk.

Bir OTC ticaretinde, alım satım işlemi bir alıcı yerine doğrudan alıcı ve satıcı arasında yapılır. Coinbase yalnızca bir ajans olarak hareket edecek ve müşteri işlemlerini yürütmek için bir komisyon kazanacak.

coinbase brexit

“OTC’de ticaret yapmak “fazladan bir çift” vermek gibi.”

Coinbase ABD ve dünyadaki en büyük kripto para borsalarından biri olarak kabul edilebilir. Geçen yılın kripto patlaması sırasında, günde 50.000’in üzerinde bireysel hesabı vardı. Sıradan yatırımcılar Coinbase’i sevdi, ancak kurumlar uzak kaldı.

Kurumsal satışlar sorumlusu Christine Sandler, OTC‘de ticaret yapmak “fazladan bir çift” vermek gibi olduğunu söyledi. Ancak, Coinbase’in resepsiyonu konusunda şüpheci veya emin olamadığı için, başlangıçta küçük bir müşteri ağıyla çalışarak yumuşak bir lansmanla devam ettiler.

Durgun piyasa döneminde daha fazla ticaret

Coinbase’in perakende ticareti kesintisiz devam edecek. İş dünyasındaki hacimler, ayı piyasası nedeniyle düştü ve henüz büyük bir toparlanma belirtisi yok. Bu nedenle bir OTC masasına başlamak, Coinbase’in tekliflerini çeşitlendirmeye ve mevcut piyasa döneminde daha fazla ticaret yapmasına yardımcı olabilir.

Blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin