featured

NEAR vakfı, yeni bir fon başlatmak için büyük bir ortaklık açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen projelerinden biri olan Near Protocol yeni bir anlaşmayı duyurdu. Kripto para birimi daha iyi gelişmeler ve güncellemeler için büyük bir adım atmayı hedefliyor. Near vakfı tarafından yapılan açıklama dev ortaklığın müjdesini bizlere verdi.

NEAR Vakfı, Caerus Ventures ile işbirliği içinde olacak. İki dev şirket, 100 milyon dolarlık bir risk sermayesi fonu ve girişim laboratuvarı oluşturdu. Fon, Web3 şirketlerine ve içerik oluşturmaya odaklanacak.

Bir Hype başlayacaksa artık bunun adı yavaş yavaş Web3 olabilir. Kripto projeleri ve büyük şirketler Web3 için artık adımlarını daha ciddi şekilde atıyor. Belki de 2023 senesi Web3 tabanlı varlıkların dönemi olacak.

Near vakfı, web3 için anlaşmaya vardı

Near vakfı, web 3 dünyasındaki potansiyeli bilerek büyük bir fon oluşturmayı hedefliyor. Bunun içinde vakıf, Caerus Ventures ile işbirliği yaptı. Bu işbirlik neticesinde toplam 100 milyon dolarlık bir fon oluşturulacak. NEAR Vakfı CEO’su Marieke Flament ise ortaklık ve gelişmeler hakkında şunları söyledi:

“Canlı spor, film veya müziğe yönelik kültürel tutkumuz, tarihsel olarak milyarlarca tüketiciyi yeni teknolojilere yönlendirmek için kullanıldı. Erişim ve etkiye sahip yaratıcılar, yetenekler ve franchise’lar bu büyümeye öncülük etti. Şimdi ise blok zincirinin geniş ölçekte benimsenmesini sağlayacak. Ancak bu sefer onlar ve hayranları yaratılan değere daha fazla erişebilecekler.”

CEO Marieke Flament, web3 ile birlikte daha fazla etkileşim ve değişimin olacağına inanıyor. Artık dijital çağın büyüklüğü web 3 teknolojisiyle birlikte özdeşleşecek.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin