featured

NEAR TownHallile Derin Bilgiler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEAR Protocol’ün muazzam ekosistem büyümesi bu ilkbahar’da da tüm hızıyla devam etti. NEAR TownHall her zaman olduğu gibi, büyüyen NEAR topluluğu ekosisteminin nabzını tutması için gerçekleşen sanal bir ortamdır. Ayrıca topluluk üyeleriyle tanışmak, bilgi aktarmak, bilgi almak, NEAR ekosisteminin benimsenmesini sağlamak ve Multi-Chain Açık Web geleceğini toplu olarak yürütmek için harika bir fırsatlar sunar.

Geçtiğimiz ayda NEAR TownHall’de, blok zinciri üzerinde müzik, Sweatcoin ortaklıkları, Paris Blockchain Hafta Zirvesi gibi etkinlikleri ve daha fazlası gerçekleşti. Bazı öne çıkan başlıkları sizler için derledik.

NEAR’da Konferans ve Girişim Heyecanı

NEAR Vakfı CEO’su Sayın MariekeFlament, Nisan ayında TownHall’de gerçekleşen veNEAR’ın en son ki girişimleriyle ilgili ayrıntıları gündeme açtı. Buna, Paris Blockchain Haftası Zirvesi’nde duyurulan ve “hareket ekonomisine” güç verecek olan Sweatcoin ile yakın zamanda yapılan bir ortaklık da dahil edildi. Ayrıca, bir aydan kısa bir süre içinde Sweatcoin, NEAR ekosistemine 1 milyon cüzdan ekledi.

CEO Flament ayrıca NEAR Vakfı’nın NEAR Protokolünü ikliminötr tutma çabalarına da dahil olduğunu duyurdu.

Ayrıca CEO TownHall’de ki söyleyişinde, Yeni blok zincirinin iklim açısından nötr olduğunu ancak aynı zamanda tüm ekosistemininde nötr olduğunu söyledi. Ve, yalnızca NEAR Protokolü’nün değil, aynı zamanda tüm ekosistemimizin ayak izini sürekli olarak değerlendirmek ve denetlemek için Güney Kutbu ile ortaklık kurduk diye ilave etti”

Sayın Flament’in bu konuyla ilgili konuşmasını aşağıdaki video’dan izleyebilirsiniz;

Haberlerde Geçen Near Ortaklıkları!

NEAR Vakfı CEO’su Sayın Flament’in tanıtımının ardından, NEAR Vakfı pazarlama ve marka ortaklıkları başkanı ChrisGhent, topluluğu stratejik ortaklıklar konusunda bilgilendirdi. Bu işbirliklerinin birçoğu, yalnızca NEAR’ın profilini yükseltmekle kalmayıp, aynı zamanda kitlesel benimseme için zemin hazırladıkları haberlerini yaptı.

Sweatcoin ekibinde Sayın Ghent, Sweet ekonomisinin gerçekten görülmesi gereken harika bir olaydı, diye belirtti. “Son 11 gün içinde NEAR’da bir milyonun üzerinde hesap oluşturulduğunu gördük. Hareketin geleceğini ve harekete dayalı yeni bir ekonomiyi düşündüğünüzde bu oldukça olağanüstü.” Bir durum diye ilave etti.

“Yani, kriptoda olmak sadece yürümek kadar kolay” diye ekledi. “Ve gerçekten, bunun sağlıkve, ekonomik yararlarının ortaya çıktığını görmek inanılmaz olacak.” Diye belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdanChris’in konuşmasını dinleyebilirsiniz.

NEAR Education, NEAR Sertifikalı Analist programını başlattı

NEAR Vakfı Eğitim Başkanı SherifAbushadi, toplumu eğitim çabalarıyla ilgili bilgilendirdi. NEAR Education’ın on binlerce öğrencisi, milyonlarca ekosistem hibesi ve daha fazlası ile birlikte gelen düzinelerce programa sahip olduğunu ifade etti.

Abushadi ayrıca, “NEAR Sertifikalı programlarımızla insanları meşgale etmekle ilgileniyoruz” dedi. Yani bir, “NEAR Sertifikalı Analist, Geliştirici ve Girişimci.” Gibi…

Bu, NEAR Education’ın öğrenme fırsatlarından sadece küçük bir kısmı. Daha fazla bilgi edinmek için her ay büyüyen ve gelişen NEAR Education ana sayfasını izlemeye devam edin.

Şerif’in tam konuşmasını aşağıdaki bağlantıdan dinleyebilirsiniz.

NEAR Finansman ve Ekosistem Güncellemeleri

NEAR Vakfı Finansman Başkanı JoshDaniels, 2022’nin ilk çeyreğinde finansmanda büyük bir büyüme olduğunu belirtti. Hem dış kaynaklardan hem de finansman konusunda çok sayıda olumlu ekosistem faaliyeti olduğunu bildirdi. Ve NEAR Vakfı hibeleri.

Daniels, “Hibe tarafında, hibe büyümesi ve destek açısından muazzam bir çeyrek geçirdik” dedi. “Ancak hibe programımıza bakarken dikkat etmemiz gereken önemli şey, mutlaka ne kadar dağıttığımız veya dağıtmayı taahhüt ettiğimiz değil, bu projelerin kalitesidir. Ve ekosisteme giren ürünlerin kalitesinde gerçekten bir artış gördük.” Diye ifade etti.

Örnek bir proje olan eFuse, NEAR üzerine inşa etmek için NEAR Vakfı hibesi alan bir e-spor ve oyun platformudur. Bu hibe, eFuse projesini bir Web3 ortamına getirmesini sağlamaktadır.

Daniels, “Onlarla ortak olmamızın iki yolu var” dedi. “Birincisi, özellikle eFuse ortamını kullanan kişiler için oyun anlarını canlandırmaya yardımcı olacak bir NFT platformunun oluşturulması. Bir sonraki adım, NEAR ve Astro DAO teknolojisinden yararlanarak temel olarak oyun eSpor liglerini eFuse üzerinde yürütmeye yardımcı olmak için DAO’lar aracılığıyla bir lig kurmaktır. Diye ifade etti.

Josh’un konu hakkındaki tam konuşmasını aşağıdaki bağlantıdan dinleyin.

NEAR Protokol Doğrulayıcı Yükseltmesi

NEAR Vakfı ana görevlerinden biri olan, NEAR Protocol’ün blok doğrulamasını merkezden uzaklaştırmaya yardımcı olmaktır. Bu durum, düzenli protokol yükseltmeleriyle gerçekleştirilir.

Mayıs ayı TownHall’de Pagoda, NEAR’ın doğrulayıcılara ek özellikler ve işlevsellik kazandıracak yeni stake havuzu sözleşmesini detaylandıracak. Önümüzdeki birkaç ay içinde ekosistem oyuncuları, şu anda stake edilen $NEAR’ı eski stake havuzundan (poolv1.near) yeni stake havuzuna (pool.near) geçirmek için doğrulayıcılar ve yetki verenlerle birlikte çalışacak.

Pagoda, doğrulayıcılar ve yetki verenler için havuz geçiş zaman çizelgesi de dahil olmak üzere daha fazla ayrıntı paylaşacak.

NEAR Ekosisteminde Bulunan NFT’ler Üzerine bir Panel

NEAR Vakfı CEO’su Sayın MariekeFlament, NEAR’ın canlı NFT pazarları, projeleri ve yaratıcıları hakkında kısaca konuşmak için panelde hazır olacak. Ayrıca NFT ve NEAR ekosistemlerinden sürpriz konukların katılacağı bir NFT paneli olacak.

Mayıs TownHall için Şimdi Kaydolun

Küresel alanda NEAR topluluğuyla sohbete katılmak için May TownHall’e şimdi hemen buradan kayıt olun.

NEAR hakkında

NEAR, süper hızlı, inanılmaz derecede güvenli ve sonsuz ölçeklenebilir olacak şekilde tasarlanmış yüksek performanslı bir blok zinciridir. NEAR’ınvizyonu, insanların finansı, yaratıcılığı ve toplumu yeni ve kapsayıcı yollarla yeniden tasavvur etmelerini sağlayan bir ağ oluşturmaktır.

NEAR, ödüllü bir mühendis ve girişimci ekibi tarafından kullanımı basit, kapsayıcı ve çevre için iyi olacak şekilde inşa edilmiştir. NEAR, A16Z, PanteraCapital, ElectricCapital, DragonflyCapital, CoinbaseVentures, Blockchain.com ve BaiduVentures gibi en iyi VC’ler tarafından desteklenmektedir.

Şimdi NEAR topluluğuna katılın:

Website | Twitter | Reddit | Youtube | Medium | Discord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin