featured

NEAR, istikrarlı bir şekilde toparlanmaya devam ediyor! Ancak dikkat edilmesi gereken nokta ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan NEAR, piyasanın geri kalanının düşük seviyelerden işlem gördüğü dönemde en iyi performans gösteren token’lardan bir tanesi oldu. Altcoin, şubat ayının sonundan itibaren toparlanma hareketlerine başladı. O zamandan beri de istikrarlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor.

Ancak tıpkı piyasanın geri kalanı gibi NEAR da kötü günler geçirdi. Yine de bu kötü günlerde de daha yüksek düşükler oluşturdu. Son iki günde %21 oranında değer kazanan NEAR, piyasa değeri açısından hem Litecoin’i hem de Dai’yi geçmeyi başardı.

Sabit fiyat hareketi

Şu anda 16 dolar civarında işlem gören altcoin, yükseliş yolunda birkaç önemli engeli başarıyla aştı.  20 Mart tarihinde 50 ve 200 DMA seviyeleri güçlü bir şekilde kırdıktan sonra toparlanmaya başladı. Bunun ardından tarihsel olarak önemli olan 13 dolar ve 14 dolar seviyelerini parçaladı. Ayrıca, son iki günde her ikisinin de üzerinde iyi bir performans gösterdi.

NEAR grafik

Günlük grafikte teknik göstergelerden bir tanesi olan RSI’nin hâlâ 70 endeksinin altında olduğu göz önüne alındığında, buradan aşırı alım bölgesine ulaşana kadar yukarı yönlü bir hareket daha görülebilir. Bu seviyelerdeki bazı kâr rezervasyonları daha geniş yapıyı etkilememelidir. Bundan sonraki hedef direnç noktası 20,5 dolar civarında olacak.

Kripto para birimi için zincir üstü ölçümler, hafif bir yapıya sahip olsa da pozitif. Diğer bazı altcoin’lerin şu anda içinde bulunduğu gibi ani bir yükseliş önerecek bir şey yok. Örneğin hacimler, fiyatın iyileşmesiyle birlikte istikrarlı bir şekilde artmaktadır. Genel bir kural olarak hacimlerle desteklenen bir toparlanma, fiyat hareketi için iyiye işarettir.

NEAR için geliştirme faaliyeti de orta düzeydeydi. Şubat 2022’nin başlarındaki zirvelerinden düştü. Ancak o zamandan beri ise statüsünü korumayı ve sabit bir hızda ilerlemeye devam etmeyi başardı.

Santiment’ten alınan geliştirme etkinliği metriği, bir projenin ürününe ve dolayısıyla kullanıcılarına olan bağlılığını anlamamıza yardımcı olabilir. Bu konuda tutarlılık iyi bir işarettir.

İşte uyarı

Ancak, ileriye dönük pozitifliğine zarar verebilecek bir nokta mevcut. Coinglass tasfiye verilerinden elde edilen verilere göre, fiyattaki son toparlanmaya rağmen kısa tasfiyelerden daha uzun süreli tasfiyeler oldu.

Bu, NEAR için yatırımcıların daha yüksek kâr elde etmek istediklerini gösteriyor.

Tipik olarak, kısa tasfiyelerin eşlik ettiği bir ralli iyiye işarettir. Çünkü piyasadaki ayılar kayıplarını rezerve eder ve çıkarlar. Böylece bu, boğalara daha fazla güç verir.

Bu nedenle genel olarak, HODL arayan bir yatırımcı şimdilik NEAR’ı tercih etmek istemeyebilir. Temelde her şey iyi gözüküyor gibi olsa da günlük ticaretler şimdilik bu altcoin için en mantıklı şey olabilir. Daha iyi veriler gelene kadar da uzun vadede yatırım yapmak için henüz özel bir neden yok.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin