featured

NEAR Tabanlı İlkMobil Cüzdan Sender’ın, Herkese Açık Beta Sürümü Yayında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sender Wallet, bugün mobil cüzdanının halka açık beta sürümünün, resmi olarak NEAR’da yayına alındığını duyurdu. Cüzdanı test etmek isteyen kullanıcılar, artık resmi web sitesinden APK yükleyicisini (Android sürümü) indirebilir. Resmi sürümün ise (Google Play/App Store) Ağustos ayı sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sender Wallet, NEAR blokzinciri üzerine inşa edilmiş gözetimsiz bir cüzdan. Şu anda, Sender tarayıcı tabanlı eklenti Chrome, Brave, Edge ve Kiwi’yi destekliyor. Sender aynı zamanda NEAR ekosisteminde en çok kullanılan kripto para cüzdanlarından biri. 300.000’den fazla indirildi ve NEAR ekosistemindeki 20’den fazla lider projeye bağlanabiliyor.

Sender ekibi, geçen yıl tohum turunda Binance Labs ve Metaweb Ventures’tan yatırım aldı ve bu yıl en iyi sektör yatırımcılarının katıldığı özel bir yatırım turu gerçekleştirdi. Şu anda kullanıcılarımıza daha güvenli ve kullanıcı dostu bir cüzdan ürünü sağlamak için iş gücünü artırarak ekibimizigenişletiyoruz.

Sender Labs’ın kurucusu ve CEO’su Kenny konu hakkında şu düşüncelerini paylaştı:

“NEAR ekosistemi, son altı ayda ciddi bir büyüme gördü. NEAR ekosistemindeki en büyük yerel üçüncü taraf eklenti cüzdanlarından biri olan Sender, daha fazla Web2 kullanıcısını NEAR ekosistemine getirmenin çeşitli yollarını araştırıyor. Sender, Moonpay, Transak, Banxa ve diğer itibari para kanalı sağlayıcılarıyla halihazırda ortaklık kurarak, kullanıcıların banka havaleleri, kredi kartları (Visa, Mastercard,), Apple Pay, Google Pay ve Samsung Paygibi çeşitli kanallar aracılığıyla dünya çapında 140’tan fazla ülkede kripto satın almalarına olanak tanıyor.

Geçmiş dönemlerde tecrübe edildiği gibi ayı piyasaları, uzun vadede başarılı olabilecek ürünleri geliştirmek için harika bir fırsat dönemidir. NEAR ekosisteminin büyümesine ve web3 dünyasına daha fazla kullanıcının katılması gerektiğine kesinlikle inanıyoruz ve destekliyoruz.”

Daha fazla bilgi edinmek için Sender‘ı ziyaret edebilir, bizi Twitter‘da takip edebilir ve Telegram‘daki topluluğumuza katılabilirsiniz.

NEAR Topluluğuna katılın

Twitter | Reddit | Youtube | Medium | Discord


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin