Kripto piyasasında pozitif görünüm devam ediyor…

NEAR Protocol, agresif büyümeye işaret ediyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEAR Protocol, topluluk tarafından işletilen bir bulut bilgi işlem platformudur. Düşük işlem hızı, verim ile birlikte çalışabilirlik gibi rakip blok zincirlerini tıkayan bazı sınırlamaları ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. Bu özellikleriyle beraber bir katman bir blok zinciridir.

NEAR aynı zamanda DApp’ler için ideal ortamı sağlar. Geliştirici ve kullanıcı dostu bir platform oluşturur.

NEAR Protocol, ilk kodu güncelleyen ve ekosisteme güncellemeler yayınlayan NEAR Collective topluluğu tarafından inşa ediliyor. Açıklanan hedefi, “para veya kimlik gibi yüksek değerli varlıkları yönetecek kadar güvenli ve bunları sıradan insanlar için yararlı kılacak kadar performanslı” bir platform oluşturmak.

Endüstrinin yaşadığı sorunlara çözüm olmak için ortaya çıkan kripto para brimi, 2020 yılında piyasayla tanıştı. Kısa sürece iyi başarılara imza atan proje, zamanla ilk 50 içinde kendine yer buldu.

NEAR Protocol, ayı sezonunda ralli yaptı

Henüz yeni çıkan bir kripto para birimi olduğu için 2021 yılındaki boğaya fazla yetişemedi. 2022 senesinde ise ayı sezonu yaşanırken ATH seviyesini gördü. Şimdi ise piyasaya ilk çıktığı fiyatı hemen hemen görmüş durumda.

2022 yılının ilk ayımda ATH yaptıktan sonra kripto para birimi piyasaya ayak uydurdu. Ayıların piyasayı ele geçirmesi ve kitlesel bir likidite çıkışına yol açması sorunları bir bir gösterdi. Çoğu Blockchain şirketi bu nedenle inşa etmeye odaklanmak için daha fazla zamana sahip oldu.

NEAR yeniden büyüyebilecek mi?

NEAR Protocol, uzun vadeli benimseme hedefinin bir milyardan fazla kullanıcıya sahip olmak olduğunu açıkladı. Ayda 10 milyon yeni kullanıcı hedefi ile yukarıdan aşağıya bir yaklaşımla bu hedefe ulaşmayı amaçlıyor.

Sağlıklı geliştirme etkinliği seviyelerine rağmen, ağ hacminde önemli bir düşüş yaşadı. NEAR’ın büyüme hedefleri doğrultusunda geliştirme faaliyetinin yüksek kalması bekleniyor.

Ağ, merkeziyetçilik yoluyla büyümeyi sürdürmeyi amaçlıyor. Geliştirme yönlerini ele alan DAO’lar tarafından işletilen düğümler olmak üzere bireysel düğümlere daha fazla kontrol devretmeyi planlıyor.

NEAR fiyatı

Binance fonlama oranında bir artış gördük. Bu da türev piyasasında NEAR Protocol talebin arttığını gösteriyor. Mevcut konumunda NEAR’ın fiyat hareketi için önemli sayılıyor.

NEAR Protocol, aylık alt aralık 1.285 dolardan işlem görüyor. Bu ayki aşağı yönlü fiyat hareketi, aşırı satım bölgesine götürdü. Dolayısıyla bir duygu değişikliği için mükemmel zamana işaret edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin