Kripto piyasasında pozitif görünüm devam ediyor…

Near fiyatında haftaya yüzde 16’lık indirim gelebilir, neden mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Near fiyatı bir dip formasyonu etkisi altında kalıyor. Near protokol, fiyatını 2,83 $ bariyerine iten parabolik bir toparlanmaya tanıklık etti. Bu model uzun süreli bir toparlanma için NEAR fiyatını belirlese de, kripto para agresif satın almayı dengelemek için geçici bir geri çekilmeye hazırlanabilir.

Önümüzdeki hafta oluşan yapı ile beraber Near fiyatında belli bir ölçekte indirim gelebilir. Eğer yapıda bozulma olmazsa ortalama yüzde 16’lık oranda bir geri çekilmeye hazırlıklı olabiliriz. Peki bu dalışta satın almak mantıklı olur mu?

Near fiyatı alım fırsatı sunacak mı?

Kripto pazarındaki son toparlanma trendinin ardından, Near fiyatı, uzun süredir devam eden direnç trend çizgisinden yükseliş eğilimi gösteren benzer bir toparlanma rallisi gösteriyor. İyileşme eğilimi, son iki haftada %82,5’lik bir fiyat artışına neden oluyor.

Aynı zamanda hacim faaliyetindeki istikrarlı büyüme, alıcının daha yüksek seviyeleri takip etme taahhüdünü yansıtıyor. Şu an fiyat hareketi, 2,38 $’lık genel dirençte bir tepe oluşumu öngörüyor.

Bir tepe oluşumu durumunda, bir sıkıştırma aşaması, 1,84 $’lık ihlal edilen yatay direnci yeniden test edecektir. Bu, NEAR sahiplerinin portföylerini artırmaları veya kenarda kalan alıcılar için giriş fırsatları oluşturabilir. 

Diğer yandan yükseliş trendi devam ederse, 3,4 dolarlık bir genel dirençle yuvarlanan bir alt model oluşturuyor. Bu nedenle, yükseliş trendi ivmesini sürdürürse, 2,38 $’lık bir kırılma ile 3,4 $’a bir boğa koşusu mümkün olur.

Teknik Gösterge

  • Göreceli Güç Göstergesi: Günlük RSI eğimi aşırı alım bölgesinden geri döndü ve fiyat hareketinin piyasadaki fazla alımı dengelemeye çalıştığını gösteriyor. 
  • EMA’lar : yükselen NEAR madeni para fiyatı 20-50 ve 100 günlük EMA eğimini aştı. Bunların her biri, fiyatın tersine dönmesi durumunda önemli bir destek seviyesi sunabilir.
  • Direnç seviyesi – 2,38 dolar ve 2,78 dolar
  • Destek seviyesi – 1,8 dolar ve 1,5 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin