NEAR fiyatı 3 doları kaybederken, yeni şeyler deneyecek mi?

NEAR fiyatı 3 doları kaybederken, yeni şeyler deneyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son bir haftadır 3 dolar bölgesini yer edinen NEAR, dar bir alan sıkışmış durumda. Ayrıca düşen kamayı da gösteren NEAR fiyatı, bu bölgeyi kaybetmenin eşliğinde olabilir. Fakat yatırımcılar son bir sürpriz peşinde…

Umut, yatırımcılar için kripto dünyasında en büyük kaynak. Geri dönüşlerin olması bu umudu daha da tetikliyor. Ancak bazı yapı ve grafik oluşumu beklenti ve umudu boşa çıkarabilir. NEAR fiyatı için ise piyasa gidişatı yol gösterecektir.

NEAR protokol, ralli için çok az veya hiç hacim olmadan menzile bağlı bir harekette kaldı. Fiyat stablecoin USDT karşısında toparlanma gücünü kaybetmiş gibi durdu. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi diğer kripto varlıkların fiyatı, altcoin’in hareketlerinde hafif bir gerileme gösterdi.

Near Fiyatı Haftalık Görünüm
Near Fiyatı Haftalık Görünüm

Near fiyatı için haftalık ve günlük bakış

Son haftalarda kripto piyasasının başına gelen belirsizliğe rağmen, NEAR fiyatı çok az veya hiç bir gerileme göstermedi. NEAR, 3 dolardan kilit desteği geri alabilirse, fiyat hareketindeki oynaklık pek çok kişi tarafından korkuluyor.

Ayı piyasası çoğu proje için iyi ve elverişli olmadı. Çünkü çoğu proje %50’nin üzerinde bir fiyat düşüşü gördü. Yatırımcılar ise bu süre zarfında varlıkları elinde tutmaktan caydırdığı için bu zor bir zaman diliminde kaldı.

Daha öncesinde NEAR fiyatı, 3 dolardan 19 dolara kadar ralli gerçekleştirdi. Üstelik bunu yılın ilk yarısında yaptı. Şimdi ise haftalık en düşük seviyelerine düşerek yükselme direnciyle karşı karşıya kaldı.

  • Haftalık direnç – 3,7 dolar
  • Haftalık destek – 2 dolar

NEAR fiyatı için günlük analiz

Günlük zaman diliminde, NEAR fiyatı, menzile bağlı bir harekette azalan bir kamadaki fiyat trendleri olarak mücadele etmeye devam etti. Psikolojik destek olarak görülen 3 dolar alanı farklı bir yapı oluşturmasına neden olabilir.

NEAR’ın fiyatı 3$’daki kilit desteğini kaybetmiş olsa da, bu bölge NEAR fiyatının toparlanma girişiminde sıçraması için kilit bir nokta olacak gibi. NEAR fiyatı olası bir kırılma ile azalan bir takozda işlem görmeye devam ediyor.

NEAR fiyatı, bu bölgeyi kaybetse de kamanın dışına çıktığında yeniden devreye girer. Fakat başarısız olması durumunda 2 dolar seviyesi masada olur.

  • Günlük direnç – 3,7 dolar
  • Günlük destek – 2.5, 2 dolar

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin