featured

NEAR güncellemeleri devam ediyor! Fiyata nasıl bir etkisi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEAR Protocol, ağ için en son geliştirme önerilerini tartışmak üzere ilk Protokol Çalışma Grubu toplantısını başlatıyor. Bu grup, altcoin’in geleceğine katkı sağlayacak ve gelişmelerde aktif olacaktır.

NEAR

Yeni bir geliştirme odaklı grubun lansmanına rağmen, NEAR geçen hafta iyi bir performans sergiledi. Yakın tarihli bir haftalık güncellemeye göre, NEAR ortalama 751,293 işlemle 2,25 milyon işlemi tamamladı.

Ağ ayrıca 316.894’e (+%17) sıçrayarak hesap sayısında güçlü bir artış gördü.

Bu arada NEAR Daily, geçen hafta protokolde en çok kazananlar hakkında bir tweet yayınladı. REF, hafta boyunca %15,5’lik artış kaydederek listede liderliğini sürdürüyor.

Fiyat nasıl hareket ediyor?

Bunu %11,1 ile NEAR token’ı izledi. AURORA token’ı %10,3 artışla ilk üç listeyi tamamlıyor. NEAR’ın şimdiden umut verici bir hafta geçirdiğini belirtmek önemlidir. LunarCrush’a göre daha önce, NEAR token’ındaki  Alt Rank önceki hafta düştü.

Bu güncellemeler sonucunda kripto para birimi, son 24 saatte %0,8 oranında hafif bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 4,14 dolar civarında işlem görüyor. Bununla birlikte, CoinMarketCap’e göre hâlâ geçen haftaya kıyasla %7,75 oranında kârda.

Ancak, NEAR’ın kilitli DeFi toplam değerinde (TVL) geçtiğimiz ay önemli bir düşüş yaşandı.

DeFiLlama’ya göre, kripto para biriminin TVL’si ağustosa girdikten sonraki beş gün içinde %10 oranında düşüş gerçekleştirdi. Protokol, bu yazının yazıldığı sırada kilitli 285,09 milyon dolara sahipti.

Ref Finance ise 228,8 milyon dolar ve NEAR TVL’de %80,28’lik bir güçle hâkim olmaya devam etti.

Ayrıca ağ, düşük işlem hacminin azalan bir modelini göstermeye devam ediyor. NEAR, nisan ayının başında ticaretinin 800 milyon dolara kadar çıktığını gördü.

Ancak ayı güçleri büyümesini baltalamaya devam ediyor. Ayrıca, iki haftadan fazla bir süre içinde 500 milyon doları da aşamadı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin