featured

NEAR fiyat tahmini: Piyasada can yakan altcoin ATH yüzü görecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEAR fiyatı art arda ikinci seansta kazanç sağlamaya devam ediyor. Fiyat, son iki gün içinde yaklaşık %17’lik bir yükseliş gösteriyor. Şimdi ise güçlü bir yükseliş eğilimi sürdürüyor. NEAR fiyat tahmini için yeni ATH beklentileri çoğaldı.

3 ay önce ATH gerçekleştiren varlık, yeni bir tüm zamanlar zirvesine az kaldı. 3 ay önce 20,50 dolar ile ATH yapan Near Protocol, yeniden bu seviyelere yaklaştı. 1 ayı geçen süre zarfında ise daha fazla artış yaşadı. NEAR fiyatı, 24 Şubat’tan bu yana %152 arttı ve sürekli satın alma baskısının varlığını gösterdi. 

Hareket, NEAR’ın 10,80 ila 12,0 $ arz bölgesini elinde tutmayı başarmasının ardından geldi. Bu yükseliş trendi sırasında yüksek ve düşük salınım, yerel üst ve alt olarak işaretlendi. NEAR fiyat tahmini için burası mükemmel bir yukarı kanal oluşturdu.

NEAR fiyat tahmini: Yukarı tırmanış devam ediyor

7,39 dolardan başlayan yükselen trend çizgisi, boğalar için bir destek görevi görüyor. Ayrıca, fiyat kritik yatay direnç seviyesini 15.80 dolarda kırdı. Hareket, ortalama hacimlerin üzerinde desteklendi.

Şimdi, sürekli bir satın alma baskısı, 16 Ocak’ta yapılan 20.46 dolarlık rekor seviyeleri tekrar harekete geçirebilir.

Aksine, seansın en düşük seviyelerinin altında bir günlük mum çubuğuyla birlikte satın alma hissiyatındaki bir değişiklik, yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır. Bu durumda NEAR fiyat tahmini, ilk aşağı yönlü hedef 1 Nisan’ın en düşük seviyelerinde 12.55 dolardan bulunabilir.

Yükseliş eğimli çizgisinin altında bir kırılma, 11.10 dolarda yatay desteğe yönelik satışı hızlandıracak.

Teknik göstergeler

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, yükseliş eğilimi ile merkez çizginin üzerinde güçlü duruyor.

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi 71’e yaklaşıyor. Osilatör aşırı alım bölgesinin hemen yakınında işlem görse de, yüksek bir yükseliş senaryosu durumunda bölgede daha uzun süre kalma kapsamına sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin