featured

NEAR fiyat analizi: Sadece 5 günde yüzde 50 yükseldi – Sonraki giriş fırsatı nerede?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında geçen hafta yaşanan çöküşün ardından bazı altcoinler toparlanma hareketleri göstermeye başladılar. Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan NEAR, bugün 0,5 FIB seviyesinden bir sıçrama yaparak etkileyici bir toparlanma performansı gösterdi.

Bu ani artışın olası bir nedeni, MoonPay’in kullanıcıların dünya çapında NEAR coin satın almalarına izin vermesi olabilir. Kripto para birimi şu anda tüm zamanların en yüksek direnci olan 13 dolar seviyesini yeniden hedeflemeye hazırlanıyor gibi gözüküyor.

NEAR fiyat incelemesinde bazı önemli teknik noktalar:

NEAR 20 ve 50 günlük EMA’nın yükseliş seviyelerinde işlem görüyor. Kripto para biriminin gün içi işlem hacmi 660,5 milyon dolar. Bu da %3,83 oranında bir kazanç anlamına gelmektedir.

Kasım ayında fiyatını 0,5 Fibonacci düzelme seviyesine kadar düşüren ve değerinin neredeyse %40’ını kaybeden altcoin için düzeltme hareketleri mevcut. Kripto para biriminin fiyatı bu dip seviyeden yeterli desteği aldı. Sonuç olarak ise teknik grafikte güçlü bir toparlanma gözlemlendi.

NEAR, önemli EMA seviyelerinin (20, 50, 100 ve 200) üzerinde işlem görüyor ve yükseliş trendini koruyor. Ayrıca, grafik 20 ve 50 EMA’nın yükseliş geçişini gösteriyor. Bu da kripto para birimine daha da fazla alıcı çekiyor.

Günlük Göreceli Güç Endeksi ise benzer bir toparlanma göstererek devam eden ralliyi destekledi.

NEAR/USDT 4 saatlik grafik incelemesi

near 4 hour

Şimdiye kadar, altcoin NEAR’ın toparlanma aşaması, 6,5 dolar seviyesindeki destekten %50 arttı. Altcoin fiyatı ayrıca işlem hacminden gelen güçlü destekle 10 dolarlık önemli dirençten çıkmayı başardı. Kripto para yatırımcıları kendileri için daha iyi bir giriş fırsatı sağlayacak olan bu kırılma noktasında küçük bir yeniden test edilmeyi bekleyebilirler.

Kripto para yatırımcıları NEAR fiyatı için en yakın direnci 11.1 dolar ve ardından 12.7 dolar seviyelerinde bekleyebilirler. Diğer yandan destek noktaları ise 9,2 dolar ve 7,7 dolar seviyeleri.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin