NEAR, Coinbase ile Sürdürülebilir Öğren ve Kazan Programını Başlattı

NEAR, Coinbase ile Sürdürülebilir Öğren ve Kazan Programını Başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEAR Foundation, Coinbase ile insanları NEAR Token’inin kullanımına dair faydaları konusunda Eğitmek ve Sürdürebilirliğini Öğretmek adına yeni bir kampanyanın başlatıldığını duyurmaktan mutluluk duyar. 

Coinbase, 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren, dijital para birimlerinin ticaretinin yapılmasına, transferlerine ve dijital varlıkların barındırılmasına güvenli bir şekilde olanak sağlayan dünyanın en büyük patentli dijital para borsalarından biridir.

Bu eğitim serisi içeriğinde, Coinbase tarafından hazırlanan video eğitimleri ile kullanıcıları NEAR konusunda eğitmek adına interaktif testler vasıtasıyla Coinbase Earn programından istifade edilecektir. 

Javascript ve Rust üzerinde akıllı sözleşmelerin çalışması, NEAR cüzdanı ile DAO’ya katılma veya bir DAO oluşturma, Nightshade sharding ile NEAR’ın inanılmaz ölçeklenebilirliğine ne şekilde güç sağladığı hakkında ve daha fazlasını öğrenebileceksiniz.

Stake Ödülleri ile Öğren ve Kazan Finansmanı

Bu kampanyayı benzersiz kılan yegane şey, girişimi finanse etmek adına Stake ödüllerini kullanabilen türünün ilk örneği olacak olmasıdır. 

Coinbase, üç yıllık bir süreç içerisinde, NEAR Token’lerini yönetecek, Stake ödüllerini toplayacak ve bu ödülleri, Kullanıcıların NEAR Tokeninin faydalarını öğrenmelerine ve sürdürülebilir bir şekilde yardımcı olmalarına olanak sağlayacaktır. Ayrıca, geliştiriciler için NEAR’ı düşük işem ücretleri, yüksek işlem hızları ve sonsuz ölçeklenebilirliği ile dünyanın önde gelen blok zinciri yapacak.

NEAR CEO’su Marieke Flament, “Birçok Kripto şirketinin büyümek ve ölçeklenmek için sürdürülemez iş modellerine güvendiği bir çağda, temelde insanları NEAR’ın benzersiz özellikleri hakkında sürdürülebilir bir şekilde eğitmeye yardımcı olmanın bir yolunu bulmamız önemliydi” diye ifade etti.

Karbon denkleştirme konusunda lider tarafsız bir şirket olan SouthPole tarafından sertifikalandırılmış “Carbon Neutral” (karbon nötr) Sürdürülebilirlik İlkesi, NEAR’ın hem geliştiriciler hem de sıradan kullanıcılar için düşük maliyetli, yüksek hızlı, kullanıcı dostu güvenli bir platform sağlama misyonunun merkezinde yer almaktadır.

Kazanç kampanyasına katılmak için Coinbase uygulamasını açın ve soldaki menüden “Öğrenme Ödülleri” sekmesine gidin. Uygulamaya giriş akabinde orada kazanmaya uygun olanlar NEAR kampanyasını görebilecektir.

Coinbase Custody ile NEAR Entegrasyonu

Coinbase Earn programına ek olarak, bu Ortaklık, Müşterilerine güvenli bir şekilde çevrimdışı barındırma imkanı sunan ve bağımsız bir kuruluş olan (NYDFS tarafından düzenlenen) Coinbase Custody ile NEAR’ı birbirine entegre edecektir. Ayrıca Coinbase Prime, güvenli saklama, gelişmiş bir ticaret platformu ve ek prime hizmetler sağlayan entegre bir çözüm merkezi sunmaktadır.

CEO Flament, “Web3 dünyasına erişimi demokratikleştirmeye ve daha fazla insana geleceğini şekillendirmeye yardımcı olma fırsatı verme konusunda kararlıyız”. “NEAR Tokenin kullanılabilirliği, erişilebilirliği ve sürdürülebilirliği ile, Web3 oluşturma becerilerini tüm kesim tarafından daha kolay bir şekilde öğrenilmesine olanak tanıyoruz. Böylelikle, eğitim yoluyla kitlesel benimsenme ve adaptasyon yolunda bir adım daha attığımıza inanıyoruz” diye ifade ediyor…

Bu entegrasyon ile, NEAR Foundation, Coinbase patformuna güvenen çok sayıdaki kullanıcıdan faydalanılarak, ve Kullanıcılarına NEAR’ı kullanmanın ve anlamanın ne kadar basit olduğunu göstererek NEAR ekosisteminin büyümesine olanak tanıyacaktır.

Sizde, NEAR topluluğuna katılın:

Twitter | Reddit | Youtube | Medium | Discord


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin