Piyasanın rahatlamasıyla NEAR fiyatı, yüzde 20 kazanç elde edebilir

NEAR analizi: Piyasa düzeltmesinde varlık yeniden 3 doları test edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası faiz öncesinde yeniden stresi yaşamaya başladı. Başta Bitcoin olmak üzere diğer varlıklar düşüş yönünde kalmaya devam etti. Bu varlıklardan biri de NEAR Protocol…

NEAR analizi için kritik destek seviyesinden hala uzak. Ancak satışların fazlalaşmasıyla derin bir destek denemesi gelebilir. Fiyat, günlük zaman çizelgesi tablosunda bir konsolidasyon aşaması olduğunu gösteren 4,4 dolar ve 3 dolarlık engelleri iki kez yeniden test etti.

NEAR analizi: Destek seviyeleri ön planda

13 Temmuz’da NEAR/USDT paritesi, 3 dolarlık desteğinden daha öncesinde toparlanmıştı. Sonrasında ise direnç trend çizgisini kırdı. 

Kripto piyasasındaki son toparlanma hissiyatının ortasında, boğa koşusu 4,64-4,34 dolar direnç bölgesine çarparak altcoini %42,73 oranında artırdı.

22 Temmuz’daki uzun fitil reddetme mumu, yoğun arz baskısının varlığını vurguladı. Ayrıca, 50 günlük EMA’nın aynı seviyede ek bir bariyer görevi görmesiyle, NEAR fiyatı 25 Temmuz’da aşağı yönlü bir mumla geri döndü.

Ayı döngüsü, son iki günde NEAR fiyatını %15.75 oranında düşürdü. 3.87$ ile 20 günlük EMA arasındaki uyumlu desteği kırdı. Ayrıca, madeni para fiyatı şu anda 3,66 dolardan işlem görüyor. 

NEAR analizi; kripto para fiyatını 3.87$ işaretinin altında sürdürülebilirlik gösterirse, satıcılar fiyatı %16 daha aşağı 3$ dip desteğe çekebilir.

Bununla birlikte, NEAR fiyatı bu 3 dolarlık işaretten iki kez toparlandı ve bunu güçlü bir birikim bölgesi olarak doğruladı. Bu nedenle, teknik tablo bu destekte geri dönüş işaretleri gösteriyorsa, yatırımcılar Near protokol (NEAR) paralarını indirimli fiyattan alabilirler.

Teknik gösterge

  • RSI göstergesi: 20-SMA ve nötr çizginin altındaki günlük RSI eğimi, yatırımcıların bu madeni paraya olan güvenini kaybettiğini gösteriyor.
  • MACD göstergesi: düşüş eğilimine yaklaşan hızlı ve yavaş çizgi, yakında bir satış sinyali verebilir. Ayrıca, satış baskısı devam ederse, bu çizgiler ayılar için ek bir onay sunarak dengenin altına düşebilir.
  • Direnç seviyeleri – 3,87 dolar ve 4,6 dolar
  • Destek seviyeleri – 3 dolar ve 2,50 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin