Piyasanın rahatlamasıyla NEAR fiyatı, yüzde 20 kazanç elde edebilir

NEAR analizi: Boğa modeli toparlanma rallisini devam ettirecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin’lerin her biri kendi özelinde yükselişini yapıyor. Bazı varlıklar anlık patlama yaparken bazıları ise usulca ilerleyiş gösteriyor. Geçen haftanın büyük çoğunluğunda olduğu gibi momentum halen yukarı gibi duruyor. Sert bir gevşeme gelmediği sürece piyasanın olumlu kaldığı görülüyor.

Bu yazıda ele alacağımız varlık ise Near Protocol. NEAR analizi için yatırımcıların beklemesi gereken önemli direnç noktaları var. Düşen kanal trendinden çıkan kripto para birimi piyasayla beraber daha fazla yükselişe imza atabilir.

NEAR analizi; günlük zaman çizelgesi grafiğinde çift dip formasyonunun oluşumunu gösteriyor. Bugün altcoin %7 arttı ve haftalık oranı ise yüzde 30 olarak kayıtlara geçti. 4.24 dolarlık boyun çizgisi direncinden kesin bir çıkış sergiliyor. Beklenen yeniden test, yatırımcıların ilgisini çekmek için bir giriş fırsatı sunabilir.

NEAR analizi: Varlığın hedefi neresi?

13 Mayıs’tan 6 Temmuz’a kadar, NEAR/USDT tekniği düşen paralel kanal modelinin etkisi altında istikrarlı bir düşüş gösterdi. Ayrıca düşüş, 3$ seviyesinde yoğun talep baskısına tanık oldu ve geçen aydan bu yana daha fazla düşüşü engelledi.

13 Temmuz’da NEAR fiyatı bahsedilen destekten toparlandı ve %38.81 artarak mevcut fiyatına 4.49$’a ulaştı. Ayrıca, yeni toparlanma rallisi, 4,24 dolarlık bir boyun çizgisi kırılması ile çift dip formasyonunu tamamlıyor.

Potansiyel ralli 4,7 dolar direncini delmeli ve 5,6 dolar direncine ulaşmak için %24.5 daha yüksek olması gerekiyor.

Teknik gösterge

  • OBV göstergesi: Bir yükseliş sapmasını takiben OBV eğiminde keskin bir artış, tüccarların yükseliş ticaretine olan güçlü ilgisini yansıtır. Bu, sürdürülebilir bir toparlanma rallisi olasılığını artırır.
  • Bollinger bandı göstergesi: NEAR fiyatı, göstergenin üst bandını kırdı, piyasada ani bir satın almayı yansıtıyor. Bu nedenle, fiyat, bu satın alma baskısını dengelemek için birkaç işlem seansı için 4,2 doların üzerinde konsolide olabilir.
  • Direnç seviyeleri – 4,8 dolar ve 5,6 dolar
  • Destek seviyeleri – 4,2 $ ve 3,88 $

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin