Bitcoin (BTC) bir kırılmanın eşiğinde ama hangi yöne?
Bitcoin (BTC) bir kırılmanın eşiğinde ama hangi yöne?

Ne 50 bin ne 100 bin dolar: Bitcoin bu seviyeyi hedefliyor! Ünlü CEO açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borç verme firması Celsius Network’ün CEO’su Alex Mashinsky, bir röportajda, alıcı talebi artmaya devam ederken HODLers fonlarını elinde tutarsa ​​Bitcoin fiyatının çok hızlı bir şekilde 500.000 dolara ulaşabileceğini açıkladı.

2020 Bitcoin rallisi 2017’dekinden farklı

Yahoo Finance’tan Julie Hyman’a konuşan Mashinsky, 23.000 doların üzerine çıkan bu yılki Bitcoin boğa koşusunun yalnızca 2017’deki boğa koşusu gibi perakende yatırımcıları tarafından yönlendirilmediğini söyledi.

Bunun yerine, “hem kurumlardan hem de perakende satıştan, aile ofislerinden vb. çok daha geniş bir şekilde benimseniyor.” Çoğu insan, zaten Bitcoin’in ne olduğunu bildiğini ve “biriktirmeye devam ettiğini” söyledi, bu da bu sefer işleri farklı kılıyor.

Bitcoin’in ne için olduğu ve neden değeri olduğu sorulduğunda Mashinsky, fiat para birimlerinin merkez bankaları tarafından kontrol edildiğini, bu da dolaşıma para eklemeye ve dolaşımdaki arzını şişirmeye devam ettiğine dikkat çekti. İnsanlar artık “kıtlığı olan bir şeye ihtiyacımız olduğunu” anlıyorlar.

Gençler BTC’yi anlıyor

Yaşlı kuşakların altının enflasyona karşı güvence altına alınması konusunda daha rahat olduğuna inanırken, genç kuşak olayları farklı görüyor:

Ancak genç nesil onun dijital versiyonunu arıyor ve kıtlığı altından bile daha kıt olan dijital versiyonu Bitcoin.

Celsius topluluğunda, dünya çapında firmaya 4 milyar dolar değerinde varlıkları emanet eden yaklaşık 250.000 kişi olduğunu ve sadece fon biriktirmeye devam ettiklerini söyledi. Bitcoin’in bir değer deposu ve son 10 yılda en iyi performans gösteren varlık sınıfı olduğunu belirtti.

Bu kıtlığa dayanarak, Yahoo Finance’tan Brian Sozzi, BTC’nin gelecek yıl 400.000 veya 500.000 dolara ulaşıp ulaşamayacağına inanıp inanmadığını sordu. Mashinsky, 25 ve 30 bin dolar gibi seviyelerde kaç satıcı olduğunu bilmesek de, çok fazla talep olduğunu bildiğimizi söyledi.

Yüz milyonlarca dolar geliyor. Biriken HODLer topluluğu satmazsa bu fiyat seviyelerine çok çok hızlı bir şekilde ulaşacağız. Başkaları BTC’nin gerçeğe uygun değerinin başka seviyelerde olduğuna karar verirse, bu yolda direnç oluşacaktır. Bu yüzden, bu yıl muhtemelen 20.000 – 25.000 dolar aralığında biteceğini düşünüyorum. Önümüzdeki yıl muhtemelen 30.000 ila 35.000 dolar arasında olacağız ve sonra bahsettiğiniz bu yeni yüksek seviyelere çıkacağız.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin