National Bank of Canada, Blockchain platformu için CGI ile iş birliği yapıyor
National Bank of Canada, Blockchain platformu için CGI ile iş birliği yapıyor

National Bank of Canada, Blockchain platformu için CGI ile iş birliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanada’nın en büyük bankalarından National Bank of Canada, Blockchain platformu için CGI ile iş birliği yapıyor. Banka, işlem süreçlerini basitleştirmek amacıyla Blockchain teknolojisini kullanacak.

National Bank of Canada, Blockchain teknolojisi için teknoloji devleriyle çalışacak

BT ve iş danışmanlığı firması CGI ve Blockchain girişimi Skuchain ile işbirliği içinde, National Bank of Canada (NBC) mevcut e-posta tabanlı prosedürleri değiştirmek için akıllı sözleşmelerden faydalanmayı planlıyor.

Bu çözüm, CGI’nin Trade360 ticaret finansmanı platformu ve Skuchain’in akıllı sözleşme oluşturma yazılımının bir araya gelmesinden oluşuyor.

National Bank açıkladı:

Piyasaya sürülme, işlem sürelerini iyileştirmek, riskleri azaltmak ve bankanın müşteri ilişkilerini güçlendirmeye yardımcı olacak.

National Bank Uluslararası Ödemeler Başkan Yardımcısı Patrice Roy şöyle söyledi:

Bu pilot proje, Blockchain teknolojisini, daha şeffaf ve güvenli hale getirirken bekleme akreditifleri ve garantileri müzakere etme sürecini basitleştirmek için harika bir fırsat sunacak. Aynı zamanda yeni teknoloji, ticari müşterilerimize işlerini yönetmeyi kolaylaştıran basit, hızlı ve verimli bir deneyim sunmamızı sağlayacak.

Nisan ayında banka, JPMorgan’ın Quorum Blockchain platformunun finansal araçlarını yayınlamaya yönelik ilk test şirketlerinden biriydi.

O dönemde bir NBC sözcüsü, Blokchcian teknolojisini “finansal hizmetler endüstrisinde büyük bir değişim yaratma potansiyeli” olarak tanımladı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin