nano
NANO Analizi: NANO için kritik seviyeler

NANO Analizi: NANO için kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NANO fiyatı, yeni bir yükseliş trendinin başlangıcını gösteren kısa vadeli bir azalan direnç çizgisini kırdı.

Hem NANO/USD hem de NANO/BTC çiftlerinin bir sonraki en yakın direnç bölgelerine doğru yukarı doğru hareket etmeye devam etmesi bekleniyor.

NANO Uzun Vadeli Seviyeler

7 Ocak 2021’de 5.49 $’a uzanan önemli bir yükselişe yol açan önemli bir yukarı doğru harekete rağmen, NANO o zamandan beri 4.27 $’ da 0.382 Fib geri çekilme seviyesinin altına düştü. Yukarıda belirtilen yükseklikten bu yana, NANO birkaç uzun üst fitil oluşturdu.

Bununla birlikte, Stokastik osilatördeki yükseliş eğilimi gösterdiği gibi, teknik göstergeler hala yükselişte. Bu sinyaller, kripto paranın artmaya devam edeceğini gösteriyor.

Öyleyse, sonraki direnç alanları 5.52 $ ve 6.76 $ ‘da (sırasıyla 0.5 ve 0.618 Fib geri çekilme seviyeleri) görülüyor.

Olası NANO fiyat hareketi

İki saatlik grafik, altcoin’in azalan bir direnç çizgisinden ayrıldığını ve şu anda bunu destek olarak doğrulama sürecinde olduğunu gösteriyor.

Direnç çizgisi şimdi desteğe dönüştü, 0.618 Fib geri çekilme seviyesi ile çakışıyor ve bu da bir tersine dönme olasılığını artırıyor.

Teknik göstergeler giderek yükselişe geçiyor. altcoin, bu bölgeyi geri alırsa, muhtemelen eğilimin yükselişe geçtiğini doğrular.

Dalga Sayısı

Dalga sayısı, kripto paranın Mart 2020’nin düşük seviyeleriyle başlayan genişletilmiş bir yükseliş dalgasında (aşağıda beyaz olarak gösterilmiştir) olduğunu gösteriyor.

Şu anda, NANO’nun dördüncü dalga üçgeni olan alt dalgayı (turuncu) tamamladığı görülüyor.

Üçüncü dalgayı tamamlayacak olan beşinci dalganın tepesi için en olası hedef 5.58-5.84 dolar arasında bulundu. Bu hedefler, Fib uzantıları ve projeksiyonları kullanılarak bulundu. Hedef aynı zamanda ilk bölümde özetlenen 0,5 Fib geri çekilme seviyesi ile çakışıyor.

Alt dalganın altında 2,79 dolardan düşük bir düşüş, bu belirli dalga sayısını geçersiz kılar.

NANO Wave Count

NANO/BTC

Kriptopara tüccarı @Apollo_river, en son en yüksek seviyelere yukarı doğru bir hareketin neredeyse % 50 getiri anlamına geleceğini belirtti.

NANO Movement

NANO/BTC için haftalık grafik, önemli artışa rağmen, NANO’nun dördüncü kez 12.000 satoshi direnç alanı tarafından reddedildiğini gösteriyor.

Altcoin, Kasım 2019’dan beri bu direnç alanının altında işlem görüyor.

Teknik göstergelerin yükselişte olmasına rağmen, uzun vadeli eğilim, NANO bu seviyeyi geri almayı başarana kadar dikkate alınamaz.

Göstergelerdeki yükselişe bağlı olarak muhtemel görünen başarılı olursa, bir sonraki direnç alanı 23.300 satoshi’de (0.618 Fib geri çekilme seviyesi) bulunacaktır.

Sonuç

Hem NANO/USD hem de NANO/BTC çiftlerinin yukarı doğru hareketlerine devam etmesi ve bir sonraki en yakın direnç bölgelerine ulaşması bekleniyor. Bu seviyeler sırasıyla 5.55 $ ve 23.300 satoshi olarak bulunuyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin