featured
AML Bitcoin

NAC Vakfı, AML Bitcoin için Panama Hükümeti ile Görüşüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kara Para aklamayı önleme (AML) ve Müşteri doğrulaması (KYC) gerekliliklerine uygun devrim niteliğindeki yeni bir dijital para birim olan AML BitCoin‘i yeni başlatan NAC Vakfı, AML BitCoin‘i ulusal finansal ve ödeme altyapılarına tanıtmak için Panama hükümeti ve özel sektör temsilcileri ile görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Geçtiğimiz ay, NAC Vakfı CEO’su Marcus Andrade, önemli ulusal piyasa oyuncuları ve hükümet yetkilileri ile yapıcı görüşmeler gerçekleştirdi. Bu süreçte daha sonra NAC Latin Amerika İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Carlos De La Guardia, yeni para biriminin geleceğini ulusal ortaklarıyla görüşmeye devam etti. Şirketin iddialı uzun vadeli hedefi, AML BitCoin’i tüm dünyadaki endüstri ve hükümetler tarafından kullanılan resmi para birimi olarak başlatmaktır – başka hiçbir dijital para biriminin övünemeyeceği bir başarı.

Panama’nın eski ABD elçisi De La Guardia, yeni para birimini Kanal transit ücreti e-ödeme seçeneklerinden biri olarak tanıtmak için Roberto Roy, Yönetim Kurulu Başkanı ve Panama Kanalı Bakanıyla birlikte çalışıyor. Halen, transit ücretler öncelikle nakit olarak ödenmektedir. AML BitCoin’in piyasaya sürülmesi ve nakit ödemelerden uzaklaşılması çok daha şeffaf bir çevreye neden olacak ve potansiyel herhangi bir yasadışı faaliyeti önlemeye, güvenli, hızlı, verimli ve ucuz alternatif yaratmaya hizmet edecektir.

NAC Vakfı CEO’su Marcus Andrade,

“Şimdiye kadar hükümetler, bankalar ve diğer büyük şirketler, dijital ve kripto para birimlerini, sıkı bankacılık standartları ve AML gereksinimlerini karşılamadığı için resmi bir ödeme aracı olarak görmek konusunda isteksiz davrandılar”  diyor.

“Kara paranın aklanmasını önleme kararı AML BitCoin’in en köklü bir bölümünde bulunuyor – para birimimizi pazara tamamen meşru bir çözüm sunmak için tasarladık. Şu anda birkaç ABD bankası ürünümüzü test ediyor ve biz Panama hükümetinden çok memnunuz bizimle çalışmakla da ilgileniyorlar. “

NAC Vakfı yöneticileri, Panama bayrağı altında gemilere binen binlerce mürettebat tarafından kullanılacak ödeme sistemlerine AML BitCoin’e yerleştirilen sayısal kimlik doğrulama çözümlerini entegre etme olasılığı hakkında önemli Panama Kanalı yetkilileri ile konuşuyor. Panama Denizcilik Makamı dünyanın en büyük gemi sicilini elinde bulunduruyor.

AML BitCoin, AML ve KYC dahil olmak üzere tüm banka güvenlik gereksinimlerine sıkı sıkıya güvenen patentli, biyometrik bir blok zincir dijital kimlik doğrulama sistemine sahip dünyanın tek dijital para birimidir. AML / KYC uyumlu dijital para biriminin benimsenmesi anonimliği – blok zincirin temel ilkesi – kaldıracak olsa da, yeni para çekici geliştiriciler, kripto paralarla ödemelerin daha büyük bir entegrasyon ve tanımanın genel faydasının rezervasyonlardan daha ağır olacağına inanıyor.

AML BitCoin’in yaratıcıları, yeni para biriminin Panama Kanalı ödeme sistemlerinde entegrasyonunun, dijital para ve kripto para birimlerinin kamu tarafından kabul görmesi için büyük bir adım olacağından eminler; bu para, günümüzde fiat parasını bugün olduğu kadar sıklıkla kullanılmaya başlanabilecek.


Bizi Twitter’da takip edin 


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin