bananacoin

Muz fiyatlarına endeksli para birimi: BananaCoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Canınız organik muz mu istedi? O halde BananaCoin hakkında bilgilenmeye hazır olun!

Şimdi hadi hep beraber dürüst olalım. Bitcoin’i ve hareketlenmelerini bazen gerçekten anlamıyoruz. Çevremizdeki insanlara göre mutlaka Bitcoin almalıyız. Ya da almamalıyız çünkü aslında diğer söylemlere göre de Bitcoin bir balon… Başka bir taraftan da Ripple’a yatırım yapmamız gerektiğini söylene birçok insan var!

Ama durun bakalım belki yeni çıkan altcoinler arasında yer alan BananaCoin hakkındaki bilgileri daha kolay özümseyebiliriz. Çünkü bu token, organik muz üretimiyle direkt olarak endeksli! Hem yiyelim, hem para kazanalım, değil mi? Evet, muz temelli bir kripto para birimi. Bir gıda ürününe yatırım yapmak hiç bu kadar heyecanlı olmamıştı.

BananaCoin nedir? Ne işe yarar?

BananaCoin’i diğer kripto para birimlerinden ayıran en önemli özellik; değerinin gerçekten fiziksel bir kütleye sahip bir şeye endeksli olması. Ekonomisi muz üretimine dayanan Laoslu üreticiler tarafından geliştirilen bu para biriminin değeri, 1 kilo muzun uluslararası fiyatlarına göre belirleniyor. Laos’ta yaklaşık olarak 3 yıldır muz üreticiliği yapan 2 girişimci tarafından geliştirilen bu kripto para biriminden elde edilecek gelir, daha fazla muz üretmek için kullanılacak. Hatta şu an 100 hektarlık olan üretim alanının, 360 hektara genişletilmesi bekleniyor. Çıktığı günden bu zamana kadar 3.5 milyon adet satılan BananaCoin satışıyla amaçlanan genleri yok olma tehlikesiyle yüzleşen organik muzların değerini ve üretim sayısını arttırmak. BananaCoin’lerin ilk 1 milyon adedi indirimli fiyatla 0.25 dolar üzerinden satışa sunulurken, şu anki birim fiyatı ise 0.5 dolar.

bananacoin

Temel olarak, satın aldığınız her “BananaCoin”, Munchies tarafından hazırlanan bir rapora göre; Oleg Dobrovolsky, Alexander Bychkov ve tarımsal araştırmacı Prasan Sangsatjatham’a ait bir plantasyon üzerinde Laos’ta yetişen iki kilo muzu temsil eder.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin