featured

Dokuzuncu Yıldönümünde Yeni Rekor, Bitcoin 6.450$

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finans sektöründeki ezberleri bozan kripto paraların atası Bitcoin, dokuzuncu yıldönümünde yeni rekor seviyesine ulaştı. Gün içinde Bitcoin fiyatı 6.450$ seviyesinden işlem gördü.

23 ekim 2017’de gerçekleşen Bitcoin Gold çatalından sonra değerinin düşmesi ön görülen Bitcoin fiyatı, tam aksi yönde hareket ederek yükselişe devam etti ve yalnızca iki gün önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 6.345$’a ulaşmıştı. 

Bazı kesimlerin tahminleri, bu fiyatın bir balon olduğu ve hızlı bir düşüş yaşayacağı yönünde olsa da iki günlük eğiminde Bitcoin yükselişe devam etti ve 31 ekim itibarıyla yeni rekoruna imza attı. Coinmarketcap verilerine göre en yüksek 6.404$ seviyesinden işlem gören Bitcoin fiyatı, Bitfinex‘de 6.450$ seviyesinden işlem gördü.

Bitfinex Bitcoin Grafiği

Tarihte bu güne baktığımızda, Bitcoin’in aklınıza gelebilecek birçok yatırım aracından çok daha fazla kazandırdığını görebilirsiniz.

31 ekim 2015 1 BTC=324$

31 ekim 2016 1 BTC=711$

31 ekim 2017 1 BTC=6.540$

Gün içindeki hareketiyle BTC, en yüksek seviyeyi gördüğü dakikalarda piyasa değerini 107.4 milyar$ seviyesine çıkarmış oldu.  Son 24 saatteki işlem hacmi ise 2milyar$ olarak kaydedildi.


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin