featured
Tokenloyalty ICO 16-29 Ocak 2018

Müşteriler için avantajlı bir sistem sunan Tokenloyalty, 16 Ocak’ta Token Satışına başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birçok proje genellikle teknoloji üzerinde yoğunlaşır ve en önemli konuyu unutarak müşteriyle kazan-kazan ilişkisine girip yeterince ürün satamaz. Tokenloyalty ekibi bu durumu düzeltmek için tokenloyalty sistemindeki müşterilere diğer projeleri sunarak, hem satıcıya hem de müşteriye fayda sağlar.

Tokenloyalty

Geleneksel olarak sadakat programları, müşterileri kapalı bir sistem içinde ödüllendirir. Puan kazanmak için, yalnızca bu sistem içinde harcama yapabilir ve müşterilerin belirlenmiş bir tedarikçinin mal veya hizmetlerini satın alması gerekir. Tokenloyalty, satıcıların sisteme girmesi ve ticari bağlantılarını genişletebilmeleri için uygun bir model sunuyor. Ekibin ana fikri, müşterilerin, birçok satıcının sunduğu mal ve hizmetlerden faydalanmasını sağlamaktır. Projenin kurucuları her zaman “müşterilerin sadakatli olması için ödeme yapmalısın” diyor.

Merkezi olmayan Tokenloyalty sistemin temeli şu şekildedir:

Tokenloyalty

– Anonimlik: Mevcut sadakat uygulamaları, tüketici kimlikleri üzerine kurulmuştur. Müşterilerin verileri ticari varlıklar haline geldi ve bu durum müşteriler için iyi değildir. Blockchain teknolojisi bu durumun önüne geçer ve kişisel bilgilerin satın alınmasını engeller. Buna kazan-kazan stratejisi diyoruz.

– Özgürlük: Klasik sadakat programlarında, satıcılar, tüm sistemi üzerinde mutlak kontrol sahibidir. Müşteri, bir sadakat programına katıldığında, bu tür programların yapısal sorunları ile karşılaşır. Örneğin, bir dükkanda toplanan puan diğerinde kullanılamaz. Bu durumu değiştirmek istiyoruz, müşterilere puanlarıyla ne yapacakları konusunda bir özgürlük kazanacağız. İnsanlar sahip olduğu puanlarını mallara, hizmetlere veya başka kripto paralara dönüştürme veya tek bir tıklamayla nakit alma becerisine sahip olacaklar.

Tokenloyalty

 

– Sabit Geçerlilik: Tokenler, sadece kampanya dönemlerinde değil  her zaman geçerli olacaktır.

– Toplumsallaşma: Topluluğun bir üyesi olarak, Müşteriler dünyanın her yerinden yüz binlerce bireyle birlikte çalışabilirler.

–  Kazanç: Satıcılar, müşterileri için başarılı kampanyalar düzenleme becerisine sahip olacaklar.Bu kampanyalarda müşterilere LOYAL tokenleri ödül olarak verilebilir. Müşteriler, belirli bir marka ile gerçek bir bağlantı hissine sahipken, bu durum satıcılar için yeni bir müşteri kitlesine sahip olmak anlamına gelir.

 

Token Loyalty ICO Detayları:

Token İsmi : LOYAL   (1LOYAL = 0,1 WAVES)

ICO başlangıç ​​tarihi – 16 Ocak 2018

ICO bitiş tarihi – 29 Ocak 2018

Ayrıntılı bilgi için :   https://tokenloyalty.io/

Sadece 14 gün sürecek ICO süreci ile ilgili tüm sorularınızı [email protected]  adresine mail olarak gönderebilirsiniz.

 

Sosyal Medya Linkleri :

https://www.facebook.com/groups/tokenloyalty

https://t.me/lyttoken

https://t.me/tokenloyaltyico

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2293442

https://www.youtube.com/channel/UChw0pEakHqCTt_t0Zx6DMYA

https://twitter.com/loyaltywife

https://twitter.com/TokenLoyalty

https://medium.com/@tokenloyalty

https://twitter.com/hashtag/tokenloyalty

https://wavestalk.org/assets/(pre-ann)-tokenloyalty-io-decentralized-loyalty/20/

https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=21077.0

https://www.slideshare.net/GrzegorzSperczyski/tokenloyalty-we-bring-you-customers-you-make-added-value


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin