featured

Mustafa Elitaş, Shiba temsilcisiyle görüştü, işte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının önemli bir varlığı haline gelen Shiba Inu, Türkiye’den de rağbet görüyor. Pek çok SHIB yatırımı olan Türk var. Dünya çapında bir ün kazanan meme coin, Dogecoin’den daha çabuk insanlar arasında yayıldı. Bunun en büyük nedeni ise, yatırımcıların ikinci bir DOGE olması. Ülkemizde ise dün Shiba Inu Türkiye temsilcisi sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 

AK Parti Grup Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, Shiba’nın Türkiye’den temsilcisini kabul etti. Temsilci, Shiba ekosistemi hakkında Elitaş’ı bilgilendirdi. Yapılan yüz yüze görüşme oldukça pozitif geçti.

AK Parti Grup Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, daha öncesinde piyasanın önde gelen isimleriyle toplantı düzenlemişti. Birkaç defa yapılan toplantılar neticesinde gerekli bilgi ve fikir alışverişi yapılmıştı. Türk yatırımcılarının en çok merak ettiği ise, kripto yasa tasarısı. Bu konu hakkında henüz bir geliş sonlandırılmadı.

Ankara’da Shiba toplantısı

Shiba Inu Türkiye lideri Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama’nın 9 Mart’ta attığı bir tweet’te yapılan görüşmeler ortaya çıktı. Shiba Inu Türkiye, SHIB ekosisteminin ele alındığı konu hakkında, Mustafa Elitaş başkanlığında mecliste bir kapalı oturum gerçekleşti. 

Toplantı esnasında Türk Lirası’nın 2021 ve 2022’de hızlı bir şekilde değer kaybetmesi de ele alınan konular arasındaydı. Değer kaybı sonrasında Shiba Inu ve Tether ile Türk Lirası eşleşmelerinde Bitcoin’den beş kat daha yüksek ticaret faaliyeti ile sonuçlandığı bilgilendirildi. 

SHIB, 2021’in sonunda bir milyon yeni yatırımcıya kavuşmuştu. O günden beri, 2022’nin başından bu yana yaklaşık 200.000 yeni kullanıcı daha kazandı. Meme coinin benimsenmesi hala artıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin