featured

Müjde! Kripto madenciliği artık herkes için kolaylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto madenciliği, herhangi bir ilgili yazılım veya donanımı kurmaya veya doğrudan çalıştırmaya gerek kalmadan yapılabiliyor. Nasıl mı? Kiralık bulut bilişim gücünü kullanarak kripto para madenciliği yapmanın bir yolu geliştirildi. İnsanlar bir hesap açarak ve minimum bir maliyet ödeyerek kripto para madenciliğine uzaktan katılabiliyor. Bulut madenciliği firmaları, madenciliği daha büyük bir grup insan için daha erişilebilir ve kârlı hale getirdi.

Geleneksel olarak madencilik, bir kişi için pahalı ve zaman alıcı olabilen sıkıcı bir süreç. Ayrıca doğru bilgi birikimi olmadan acemi veya yeni başlayanlar için girmesi zor bir alandır. Hali hazırda kurulmuş bir sunucu sağlayan bulut madenciliği firmaları, bulut madenciliği sürecini çok kolay ve madenci olmak isteyen herkese açık hale getiriyor.

Kripto madenciliğinin yeni ismi: Minedollars

Minedollars zahmetli işlere kalkışmadan sizlere madencilik yapmanıza olanak tanıyan bir platformdur. Ayrıca platform tüm kullanıcılar için 10 dolarlık kayıt bonusu ile ödüllendiren yeni bir kampanya başlattı. Bulut madenciliği platformu ayrıca arkadaşlarınızı ve ailenizi tavsiye ederseniz %3 komisyon almanıza olanak tanır.

Minedollars nedir?

Minedollars, 2020 yılında oluşturulan ve herhangi bir teknik beceri veya bilgiye ihtiyaç duymadan herkesin kripto madenciliğine başlamasını sağlayan bir bulut madenciliği platformudur. Şirketin Asya, Avrupa ve Amerika dahil olmak üzere dünyanın farklı yerlerinde veri merkezleri bulunmaktadır. Madencilik çiftliklerinin konumu, ucuz elektrik maliyetleri olan bölgelerdedir ve Minedollars’ların düşük bulut madenciliği ücretleri sunmasına olanak tanır.

Minedollars’daki kullanıcılar günlük kâr kazanır ve minimum 100$ depozito ile başlayabilir. Ortalama k

rlılık %121’den başlar ve madencilerin türüne göre %156’ya kadar çıkabilir.

Minedollars kullanarak madencilik

Madencilik süreci Minedollars kullanılarak kolaylaştırılmıştır, kullanıcıların sadece bir hesap oluşturmaları ve kimliklerini doğrulamaları yeterlidir. Bundan sonra bir madenci kiralamaya ve yatırım yapmaya başlamaya hazırlar.

Bu yapıldıktan sonra, kullanıcılar yatırımlarından pasif bir gelir elde edebilir. Ayrıca istatistikleri izleyebilir, kazançlarını da çekebilirler. Tüm kayıt süreci hızlıdır ve kullanıcılar bir madenci kiralayabilir ve neredeyse anında kazanmaya başlayabilir. Kullanıcılar ayrıca madencilerini cep telefonları veya masaüstleri ile kolayca kontrol edebilirler.

100$ dolarlık yatırım, 3 günlük bir sözleşme süresi içinde 6$’lık bir ödül sunar. Minedollars, farklı dönemler ve ödüller ile başka madencilik planları hedefliyor. 420 dolarlık yatırım, 7 günlük bir sözleşme süresi içinde 64$’lık bir ödül sunarken, 1200$’lık yatırım, 14 gün içinde 380$’lık bir getiri sağlamanıza yardımcı olur. Sözleşme süresi sonunda sermayenizi ve kârınızı hemen çekebilir veya uzun vadeli yatırımlar için sermaye artırabilirsiniz. Minedollars, her yatırım için tam anapara ve faiz garantisi sunar.

Güvenlik düzenlemeleri

Minedollars, FCA (Finansal Davranış Otoritesi) düzenlemesini takip eder. Ayrıca CySEC (Kıbrıs Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu) ve ASIC (Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırımlar Komisyonu) altında çalışır. FCA, tüketicilere adil davranılması için finansal hizmetleri, firmaları ve piyasaları düzenler.

Sonuç olarak Minedollars, kazanç fırsatlarını artırmak isteyen kripto meraklıları için mükemmel bir kripto madenciliği platformudur. Tüm yatırımlar için tam garanti sunar ve tutarlı müşteri ödülleri sağlamak için her gün çalışan kalifiye analist ve uzmanlardan oluşan bir ekibe sahiptir.

Daha fazla bilgi için Türkçe dili destekleyen web sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://minedollars.com

 


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin