“Muazzam büyüme potansiyeline sahip 4 altcoin” - Popüler analist açıkladı!
“Muazzam büyüme potansiyeline sahip 4 altcoin” - Popüler analist açıkladı!

“Muazzam büyüme potansiyeline sahip 4 altcoin” – Popüler analist açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para trader’ı ve pazar analisti Elliot Wainman, muazzam büyüme potansiyeline sahip olduğunu iddia ettiği az bilinen dört altcoin ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Yakın tarihli bir YouTube yayınında Wainman, abonelerine önemli ölçüde artıları olan düşük değerli projelere odaklanarak “değerli” altcoin bulma konusunda bir hünere sahip olduğunu söyledi.

İşte büyüme potansiyeline sahip 4 altcoin:

1- Bridge Mutual (BMI)

Wainman, yakın ufukta BMI tokeninin piyasaya sürülmesiyle, Bridge Mutual’ı yatırımcıların göz önünde bulundurması gereken bir proje olarak vurguladı. Trader, Bridge Mutual’ı köklü finans kurumlarını üstlenebilecek şeffaf ve merkezsiz bir sigorta uygulaması olarak adlandırdı.

Ancak Wainman, takipçileri BMI lansmanının yüksek frekanslı ticaret botları tarafından kaotik hale getirilebileceği konusunda uyardı:

Bridge gerçekten düşük bir piyasa değerinden başlayacak. Saldırıya uğrayabilir, şişirilebilir ve hemen pompalanabilir, ne olacağını gerçekten bilmiyorum. Muhtemelen buradaki başlangıçta mutlak delilik olacak, ancak en azından ilk ay yükseleceğini ve pazar yapısına ulaştıkça daha da büyüyeceğini düşünüyorum.

2- Hopr

Wainman ayrıca, kullanıcı gizliliği ve piyasa düzenlemeleri arasında bir denge bulmaya çalışan henüz başlatılmamış olan Hopr projesine de yer verdi.

Belirli kripto paraları anonim bir gizlilik parası olmasa bile, blok zincirindeki verilerin daha fazla anonimleştirilmesine izin veriyorlar. Ve bu kurulumun çok mantıklı olduğunu düşünüyorum çünkü bu insanların istediği bir hizmet. Ancak gizlilik parası muhtemelen düzenleyicilerin dikkatini çekecek.

3- Flow (FLOW)

Wainman, Dapper Labs’in Flow (FLOW) tokeni ile ilgili de olumlu görüşlere sahip olduğunu belirtirken, projeyi yeni nesil oyunlar ve uygulamalar için bir temel katman oluşturmayı amaçlayan geliştirici dostu bir blok zinciri olarak adlandırdı.

4- Klondike Finance (KLON)

Kripto trader’ı, son seçimini, başka bir yield farming bombası olma potansiyeline sahip DeFi projesi Klondike Finance (KLON) ile yaptı.

Aslında sadece farming yapabilir ve KLON tokenleri kazanabilirsiniz. Gerçekten büyük bir risk yok. Sizlere KLON almanızı ya da yükseleceğini söylemiyorum… DeFi özünde farming ile ilgilidir.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin