Mt.Gox, Bitcoin ödemelerini 2023 yılına mı bıraktı?

Mt.Gox, Bitcoin ödemelerini 2023 yılına mı bıraktı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında en çok merak edilen konulardan biri de Mx.Gox’un Bitcoin ödemelerini ne zaman yapacağı. Şirket 2014 yılında yaşadığı saldırı sonrasında mağdurlara BTC dağıtacağını açıklamıştı. Ancak bu konuyla ilgili pek çok spekülasyon dolaşıyor. Net bir tarih belli olmasa da bu yıl içinde Bitcoin ödemeleri beklenmiyor.

Günümüzde sıkça konuşulan hack saldırıları geçmişte de birçok kez yaşandı. En bilindik ve etkili olan ise Mt.Gox borsasına yapılmıştı. Resmi kayıtlara göre 100 binin üzerinde BTC çalınmıştı. Yaklaşık 8 yıldır devam eden süreç mutlu suna ulaştı.

Geçtiğimiz aylarda Mt.Gox’un ödemeyi kabul ettiği ve bunun için bir plan çıkardığı açıklandı. Tam olarak 140 bin BTC yatırımcı topluluğuna geri ödenecek.

Mt.Gox Bitcoin ödemeleri için form

Bitcoin ödemeleri, 2023’te mi yapılacak?

Mt.Gox hack olayı, Bitcoin için bir dönüm noktasıydı. Ayı piyasasında olduğumuz için çoğu insan bu 140K BTC’nin fiyat üzerinde ne gibi bir etkisi olacağı konusunda endişeleniyor. Mt.Gox sınıfı sahiplerini kanıtlayacak mı yoksa hepsini alır almaz satacaklar mı? Mt. Gox sınıfının kaydı tamamlamak ve tercih ettikleri ödeme yöntemini seçmek için 10 Ocak 2023’e kadar zamanı olduğu biliniyor.

Onca geçen zaman sonra Mt. Gox hikayesi sona erecek. Şirketin “Rehabilitasyon Planı (“Geri Ödeme”) kapsamında geri ödeme ile ilgili olarak, Rehabilitasyon Mütevelli Heyeti, alacaklıların bir geri ödeme yöntemi seçmesi ve alacaklı bilgilerini kaydetmesi için bir dizi ilemi zaten

Geri Ödeme Almak İsteyen Alacaklılar 10 Ocak tarihine kadar Seçme ve Kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Mağdur olanlar için görsele bıraktığımız link üzerinden form dosyasına ulaşabilirsiniz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin