Mt. Gox alacaklıları sonunda kayıp Bitcoinleri talep edebilecek - piyasa çökmek üzere mi?
Mt. Gox alacaklıları sonunda kayıp Bitcoinleri talep edebilecek - piyasa çökmek üzere mi?

Mt. Gox alacaklıları sonunda kayıp Bitcoinleri talep edebilecek – piyasa çökmek üzere mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mt. Gox alacaklılarının beklemesi CoinLab ile anlaşmaya vardıktan sonra sona erdi

Seattle merkezli kripto girişimi ​​kuluçka merkezi CoinLab, Mt. Bloomberg muhabiri Matt Leising’e göre, Gox alacaklıları uzun süren bir yasal savaşın ardından kaybedilen Bitcoin fonlarının yüzde 90’ını talep etmelerine izin veriyor.

Yaklaşık 5 milyar dolar

Tarihteki en büyük kripto para birimi hacklemesinin ardından Şubat 2014’te kapanan şu anda feshedilmiş borsanın kullanıcılarına toplam 137.891 BTC (4.9 milyar $) dağıtılması bekleniyor.

Kripto paralarının son altı yılda önemli ölçüde değer kazandığını düşünürsek, çoğu alacaklı, tüm piyasada satış baskısı oluşturarak karlarını nakde çevirme eğiliminde olabilir.

Özel sermaye şirketi Fortress Investment Group, geçen Şubat ayında 900 dolarlık bir teklifle geldikten sonra alacaklılara Bitcoin başına 1.300 dolar teklif etmeye başladı.

Bitcoin, yazının yazıldığı sırada Bitstamp borsasında 36.170 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin