Morgen Stanley “metaverse” ile ilgili görüş bildirdi!
Morgen Stanley “metaverse” ile ilgili görüş bildirdi!

Morgen Stanley “metaverse” ile ilgili görüş bildirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırım bankası Morgan Stanley, Perşembe günü yatırımcılara yönelik bir notta metaverse’nin artık bir sonraki yatırım teması olduğunu söyledi. Bankanın stratejistleri, bu alternatif gerçeklik anlayışının, Meta (eski adıyla Facebook) ve Microsoft gibi şirketlerden önemli ilgi topladığına inanıyor.

Dünyanın en büyük yatırım bankalarından biri olan Morgan Stanley, metaverse’i bir sonraki büyük yatırım planı olarak gördüğünü duyurdu. Metaverse’in, bireylerin imajlarını istedikleri gibi modelleyebilecekleri ve gerçek hayattaki görevleri yerine getirebilecekleri alternatif bir evrenin oluşumunu içeren bir kavram olduğu biliniyor. Konsept, kendi yaklaşımlarını oluşturmaya çalışan şirketler tarafından zaten kavrandı. Facebook, bu yeniliği yansıtmak için Meta olarak yeniden adlandırıldı ve Microsoft, gelecek yıldan itibaren ürünlerine metaverse temalı öğeler de ekleyecek.

Morgan Stanley stratejisti Edward Stanley, başkalarıyla sosyalleştiğimiz ortamı temelden değiştirebileceğini söyledi. Stanley, giderek daha fazla şirketin bu faaliyetleri projelerine dahil etmek için harekete geçtiğini belirtti. Teknoloji ve oyun hisseleri, Roblox gibi oyun evrenleri de dahil olmak üzere, piyasanın bu yeni trendinden şimdiden kâr elde etmeye başladı.

Stanley şunları söyledi:

Meta veri deposu konsepti etrafındaki haber akışı yüksek ve şirketler bunu zamanla daha çok benimsedi. Herhangi bir ana temadan şirketler ve analistler, meta veriye diğer tüm temalardan daha fazla ilgi duydu.

Bununla birlikte, oluşturulan bu alternatif dünyanın hâlâ çok erken aşamalarında olduğumuzu da kabul etti. Tüm bu girişimler şimdiden şekillenmeye başlasa da, metaverse’in tamamına daha yıllar var ve bu dünyanın var olması için bu şirketlerden önemli ölçüde işbirliği gerekecek. Bu durum, kullanıcılar deneyimlerini bir platformdan diğerine sorunsuz bir şekilde taşıyabildiklerinde mümkün olabilir.

Stanley ayrıca metaverse eğilimine giren çoğu şirketin üç ülkeden geldiğini de ifade etti. ABD, Çin ve Güney Kore, metaverse ile ilgili faaliyetlere ve kurumsal lansmanlara en çok odaklanan ülkeler olduğunu belirtti.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin