Morgan Stanley Bitcoin fiyatı hakkında konuştu:

Morgan Stanley Bitcoin fiyatı hakkında konuştu: “O kadar da önemli değil”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 2009’da ortaya çıkmasından bu yana 15 düzeltme yaşadı. Amerikan çokuluslu yatırım bankası Morgan Stanley, varlığın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69 bin dolardan aşağı doğru olan mevcut düşüşünün tarihsel normları dahilinde gerçekleştiğini söylüyor.

Morgan Stanley’nin kripto analist ekibi başkanı Sheena Shah yayınladığı bir raporunda, baskın kripto paranın Kasım 2021’den bu yana değerinin neredeyse %50’sini kaybettiğini ancak böyle bir düzeltmenin normal olduğunu belirtti.

Bitcoin fiyatı için bu seviyeler kritik

Ona göre, kripto piyasası, kilit destek ve direnç seviyeleri olarak hareket edebilecek 28.000 dolar ve 45.000 dolarlık BTC fiyat seviyelerine dikkat etmeli. Bitcoin fiyatı, 28.000 dolarlık desteği kırarsa daha fazla düşüş mümkün hale gelecek. Eğer direnci kırarsa, trend tersine dönecek ve BTC bir toparlanma rallisi başlatacak.

Morgan Stanley’nin Lider Kripto Analisti, kripto para yatırımcılarının, gelecekte risk piyasası düzeltmesinin ortaya çıkması durumunda sabırlı olmaları gerekebileceğini iddia ediyor. Analist, “Alternatif olarak, merkez bankası likiditesi kaldırılırken yükseliş eğiliminin başlaması için kripto pazarındaki kaldıracın yükselmesi gerekecek” dedi.

Morgan Stanley, 2021’de 3. çeyreğin sonunda elde edilen Grayscale Bitcoin Trust’ta (GBTC) 3,6 milyondan fazla hisseye sahip olması nedeniyle Bitcoin fiyatından dolaylı olarak etkileniyor.

Dünyanın en büyük Bitcoin fonu Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), Şubat ayının ilk gününde %25 indirimle faaliyet gösteriyor. Bu, GBTC hisse fiyatının ilk kez bitcoin fiyatının altına düştüğü bir önceki yılın Şubat ayından bu yana en düşük oranlardan biri.

%50’lik piyasa düzeltmesi finansal piyasalar için ciddi görünebilir, ancak aynı şey Bitcoin için geçerli değil, kripto analisti ve önde gelen YouTube kanalı “Invest Answers”ın lideri aynı fikirde.

Ona göre, ortalama Bitcoin düzeltmesi %57 civarında ve 89 gün sürüyor, ancak ortalama iyileşme süresi 257 güne kadar çıkabiliyor. Bununla birlikte, bir düzeltmeden sonra Bitcoin fiyatının elde ettiği kazançlar ortalama olarak %362’ye kadar çıkıyor.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin