MoonXBT uygulaması 100.000’den fazla Google Play indirmesine ulaştı!
MoonXBT uygulaması 100.000’den fazla Google Play indirmesine ulaştı!

MoonXBT uygulaması 100.000’den fazla Google Play indirmesine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yenilikçi sosyal kripto alım-satım platformu MoonXBT, Google Play Store’daki Android uygulamasıyla Ağustos ayının başlarında 100.000 indirmeyi aşan istatistiksel bir dönüm noktasına ulaştı. Bundan önce MoonXBT, önde gelen blockchain güvenlik şirketi Certik tarafından web sitesinin kod denetiminden de geçtiğini açıklamıştı.

Bu arada, diğer MoonXBT sayıları da yeni zirvelere ulaşıyor. MoonXBT’nin günlük aktif kullanıcıları, 2 binden fazlası günlük aktif traderlar olmak üzere 6 bini aştı. Tüm kullanıcıların ortalama günlük toplam işlem hacmi 200 milyon USDT’yi aştı. MoonXBT kullanıcıları, Güneydoğu Asya’dan – özellikle Vietnam, Endonezya ve Malezya, Türkiye, Latin Amerika ve Rusya’dan gelen ana son kullanıcılarla dünya çapında çok çeşitli ülke ve bölgeleri kapsamaktadır.

Platforma göre, birçok kripto borsasının işlem hacmi daralması ve hatta işten çıkarmalar yaşadığı düşünüldüğünde, böyle bir pazarda bu rakamlara ulaşmak kolay bir iş değil.

MoonXBT, uygulama indirmeleri, kullanıcıları ve işlem hacmindeki büyümesini dört ana faktör olan çok boyutlu faktörlere bağlıyor: MoonXBT copy trading fonksiyonunun etkisi, platformun alım-satım ürünlerinin sürekli yeniliği, spot piyasa için zamanında kullanıcı lehine politika ve çekirdek pazarlardaki topluluk ortaklarından gelen güçlü destek.

Bir sosyal trading platformu olarak, MoonXBT’nin amiral gemisi işlevlerinden biri, normal traderların profesyonel traderlardan alım-satım stratejisini takip etmelerini ve emirlerini takip ettikleri traderlerle senkronize olarak otomatik olarak işlem gerçekleştirmelerini sağlayan copy trading’dir. Bu özellik, zamandan tasarruf sağlar ve özellikle değişken piyasada normal ve dahası acemi traderlar için kazanma oranını artırır. Profesyonel traderlar da, takipçilerinin emirlerinden elde edilen kârın %10’luk bir payından yararlanırlar. Yetersiz alım-satım deneyimine sahip traderların sayısı arttıkça, traderların istediği adımları takip ederler, MoonXBT’ye gelirler ve platformdaki traderları kopyalayabilmeleri için uygulamasını indirirler.

Yukarıdakilerin yanı sıra, MoonXBT genç bir borsa olarak alım satım ürünleriyle büyük yenilik kapasitesi göstermiştir. Bir yıldan biraz fazla bir süre içinde, MoonXBT sadece sözleşmeli bir alım-satım platformundan likit sözleşmesi, varant opsiyonları, spot piyasa ve OTC dahil olmak üzere her türlü ticaret ürününü içeren bir platforma dönüştü. Son zamanlarda, asla sona ermeyen bir tür türev ürün olan kalıcı takası başlattı. Sürekli ürün yeniliği, farklı risk tercihleri ve ticaret ihtiyaçları olan yeni kullanıcıları da cezbediyor ve bu nedenle sayılara katkıda bulunuyor.

Buna ek olarak, kullanıcıların taleplerini karşılamak için MoonXBT aynı zamanda birden fazla işlem çifti ve daha sonra istikrarlı işlem çiftleri için sıfır ücret politikası uygulayan ilk birkaç borsadan biridir. Zamanında politika aynı zamanda platformun kullanıcıları kazanmasına yardımcı oldu ve MoonXBT uygulama indirmelerini artırdı.

Listelenenlerin yanı sıra, MoonXBT’nin kilometre taşı başarısının temel nedenlerinden biri, topluluklardan, özellikle de çekirdek pazarlardan çalışan ortaklardan gelen güçlü destektir. MoonXBT’nin şu anda en büyük pazarı Vietnam, Endonezya ve Malezya dahil olmak üzere üç ülkede yerel ekiplerinin bulunduğu Güneydoğu Asya’dır. MoonXBT, Vietnam’daki en iyi üç kripto borsasından biri. Platformun bölgedeki çeşitli topluluklar ve etkileyicilerle ortaklıkları var ve aktif olarak daha fazla işbirliğini araştırıyor. Platform ayrıca dünyanın diğer bölgelerindeki ortaklıkları aktif olarak genişletiyor.

Diğer artan sayılarla birlikte Google Play indirmeleri atılımı, yerel toplulukların platformun büyümesini kolaylaştırmada ne kadar etkili olduğunu ve bunun da destekleyici topluluklara fayda sağladığını gösteriyor. Aynı zamanda MoonXBT’nin çok boyutlu gelişiminin iyi bir kanıtıdır.

Daha fazla ayrıntı için lütfen www.moonxbt.com adresini ziyaret edin. Daha fazla güncelleme için MoonXBT’yi takip edin:


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin