Moonstake, stake protokolünü Sylo Akıllı Cüzdan'a getirmek için Sylo ile entegre oluyor
Moonstake, stake protokolünü Sylo Akıllı Cüzdan'a getirmek için Sylo ile entegre oluyor

Moonstake, stake protokolünü Sylo Akıllı Cüzdan’a getirmek için Sylo ile entegre oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu ortaklık, 80’den fazla ülkede 400.000’den fazla kullanıcı, amiral gemisi uygulaması Sylo Akıllı Cüzdan’dan Moonstake tarafından desteklenen stake etme işlevlerine erişim sağlayacak.

Yeni ortaklık

Bir stake havuzu protokolü ve hizmet sağlayıcısı olan Moonstake, merkezi olmayan bir yazılım geliştirme firması olan Sylo ve Sylo Network ve Sylo Smart Wallet’ın yaratıcıları ile yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Bu işbirliği sayesinde Moonstake, Sylo’yu sağlam API / SDK çözümüne bağlayarak Sylo Akıllı Cüzdan’da stake etme işlevlerini etkinleştirecek ve Sylo kullanıcılarının boşta olan kripto varlıklarından pasif gelir elde etmelerine olanak tanıyacak.

2010 yılında kurulan Sylo, merkeziyetsizliğe kendini adamıştır ve dört gözle beklemeye değer merkezi olmayan bir geleceğe öncülük etmek için dijital tüketici cüzdan yazılımı, uygulamaları, altyapısı ve geliştirici araçlarından oluşan bir ekosistem yaratmıştır.

Dijital varlık yönetimini merkezi olmayan iletişim ile birleştiren benzersiz bir cüzdan uygulaması olan Sylo Akıllı Cüzdan, kullanıcıların kripto varlıkları satın almasını, saklamasını, izlemesini, göndermesini ve almasını, Ethereum dApp dünyasını keşfetmesini sağlayan merkezi olmayan bir e-cüzdandır.

cryptoninjas


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin