Money Button CEO'su: “Bitcoin'in protokolünü değiştirmeye gerek yok.”
Money Button CEO'su: “Bitcoin'in protokolünü değiştirmeye gerek yok.”

Money Button CEO’su: “Bitcoin problemi Bitcoin ile çözülebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Money Button CEO’su ve bir Bitcoin Cash SV destekçisi Ryan X Charles en son Youtube videosunda sorunları çözmek için Bitcoin protokolünü değiştirmemiz gerekmediğini vurguluyor.

Money Button CEO’su: “Bitcoin’in protokolünü değiştirmeye gerek yok.”

Charles, konuşmasında Bitcoin’in protokolü değiştirmeye gerek olmadığını ve Bitcoin ile ilgili problemleri çözmek için Bitcoin’in kullanılabileceğinin altını çiziyor. Bunun “çok basit bir fikir” olduğunu belirterek ve şunları söylüyor:

Temelde, özellikle anlık işlemler veya ölçekleme gibi bir sorun varsa, aslında insanlar için değer oluşturan işletmeler kurulabilir ve Bitcoin’de bu sorunları çözen hizmetler için ücret alabilir ve Bitcoin’de ödeme yapabilirsiniz. Böylece, Bitcoin ile para kazanıp tasarruf edin ve temelde sorunları çözmek için işletmelere başlayabilirsiniz.

“Bitcoin, kendisi ile ilgili problemleri çözmek için akıllı bir sözleşme diline sahip.”

Ayrıca, sorunların Bitcoin’deki akıllı sözleşmelerin yardımıyla çözülebileceğini de belirtiyor. Charles Bitcoin’in, Bitcoin ile ilgili problemleri çözme ile ilgili herhangi bir sözleşme türünü oluşturmasını sağlayan akıllı bir sözleşme diline sahip olduğunu ekliyor. Charles kripto paraların sınırlı bir şekilde tedarik edilmesinin sağlam bir faktör olduğunu ve zincirleme ölçeklemenin küresel kabulüne katkıda bulunacağını da sözlerine ekliyor.

CEO, daha sonra işlemin onaylanması için yaklaşık 10 dakika sürdüğü belirtilen Bitcoin işlem onayından söz ederek bu teoriyi bu kavram üzerinde daha fazla açıklıyor. Şu anda Bitcoin SV uygulamalarının sıfır konfigürasyonuna dayandığını ekliyor ve “Sadece onaylayacağına dair bir güveniniz var.” diyor. Charles bunun istismar edilebilme olasılığının olduğunu ve çoğu durumda işlemlerin teyit edilmemesi halinde insanların iki katını harcayabileceğini vurguluyor.

“Çift harcamalar gerçekleşmezse, faydalar maliyetlerden daha fazladır.”

Charles, konuya yönelik şunları söylüyor:

Her şeyden önce, çift harcamalar genellikle gerçekleşmezse, o zaman faydalar maliyetlerden daha fazladır. Biraz dolandırıcılık varsa, o sahtekarlık aşırı pahalıya mal olmadığı ve kaybettiğinizden ve sahtekarlığından daha fazla para kazandığınız sürece. Bu kesinlikle kabul edilebilir, ancak sahtekarlığı kesinlikle en aza indirmek istersiniz.

Charles, ağı ve para gönderen insanları analiz ederek sahteciliğin en aza indirilebileceğini belirtiyor ve bu bilgi, dolandırıcılık olasılığının hesaplanabileceği Bayes olasılık teorisi hesaplamasına getirilebilir. Charles, belli bir süre sonra bu olasılığın düşük olması durumunda, kabul edilebilir olduğunu ekliyor. Son olarak Charles, protokolü değiştirmeden Bitcoin kullanarak anlık işlemleri çözmenin seçeneklerinden biri olduğunu belirtiyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin