Coincheck
Coincheck FSA'dan yeniden lisans almak üzere

Monex Coincheck’in çoğunluk hissesini satın almak istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monex Coincheck’in çoğunluk hissesini satın almak istiyor. Nikkei Asya Gözden Geçirme raporları, isimsiz kaynaklardan alıntı yaparak 3 Nisan’da, Japon finans hizmetleri sağlayıcısı Monex’in, kripto para birimi borsası Coincheck’in çoğunluk hissesini satın almak için milyarlarca yenlik bir anlaşma teklif ettiğini belirtiyor.

Kripto para borsası üçüncü bir tarafın desteğini arıyor

Yaklaşık 530 milyon dolar değerinde NEM (XEM) coin, Japonya’nın en büyük dijital para borsalarından biri olan Coincheck’den çalındı. 27 Ocak saldırısından sadece birkaç saat sonra NEM geliştiricileri, bilgisayar korsanları tarafından çalınan paraların izini sürmek için otomatik etiketleme sistemi oluşturdu. Bu saldırıdan etkilenen müşteriler dava yoluna başvurdular. Nikkei’ye göre, yaklaşık 530 milyon dolar değerinde NEM coini kaybıyla sonuçlanan bir hackin hedefi olan ve daha sonra olaydan etkilenen müşteriler tarafından açılan üç toplu dava ile zor durumda kalan Coincheck borsası, üçüncü bir tarafın desteğini arıyor.

Monex Coincheck’in çoğunluk hissesini satın alarak, yan kuruluşunun yönetimini değiştirmeyi planlıyor

Şu anda 870 milyon dolar değerinde olan Japon online ticaret platformu Monex, anonim kaynaklar Nikkei’ye söylediği gibi “birkaç milyar yen” karşılığında kripto para borsasının çoğunluk hissesini satın almak istiyor. Monex, yan kuruluşunun yönetimini değiştirmeyi planlıyor. Aynı zamanda hizmetlerin geri döndürülmesi ile ilgili çözüm üretmeye çalışıyor. Nikkei, bu hafta resmi alım duyurusunun “yapılabileceğini” söyledi.

Cointelegraph

En güncel haberleri Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin