Monero (XMR) ve Dash fiyat analizi: Beklenen yön, önemli noktalar ve kritik seviyeler
Monero (XMR) ve Dash fiyat analizi: Beklenen yön, önemli noktalar ve kritik seviyeler

Monero (XMR) ve Dash fiyat analizi: Beklenen yön, önemli noktalar ve kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero ve Dash gibi bazı altcoinler, Bittrex’in geçen hafta yapılan listeden çıkarma duyurusundan sonra kayıplarını telafi edemedi.

Monero (XMR) fiyat analizi

Yılın başında meydana gelen kayıpları telafi edemeyen Monero, Bittrex’in listeden çıkarma duyurusundan da epey sarsıldı. Dört gün önce yaklaşık %16 düştükten sonra, XMR 143,34 ile 129,23 dolar arasında konsolidasyona uğradı. Bittrex, platformunda Monero ticareti yapmak için son tarih olarak 15 Ocak’ı belirlediğinden, yatırımcılar kripto paralarını boşaltmaya çalışırken, kripto fiyatı bir buçuk hafta daha zorlanabilir. Bu nedenle, kısa vadede piyasa ayıları fiyatları grafiklerde aşağı çekmeye devam edebilir.

Awesome Osilatör’ün kırmızı çubukları, piyasadaki düşüşün arttığının bir göstergesi olarak sıfırın altına yükseliyordu.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri şamdanların üzerine yerleştirilerek fiyatların düşüş eğilimini vurguladı. XMR için mevcut kanalının ötesinde bir düşüş, kripto fiyatının bir sonraki mevcut desteği 124,89 doları test ettiğini görebilir.

Dash fiyat analizi

Monero’ya çok benzeyen Dash, Bittrex’in 1 Ocak’taki listeden çıkarma duyurusundan sonra da ilgi odağı oldu. Karardan bu yana Dash fiyatı %14’ün üzerinde düşerken milyonların piyasa değerini sildiğini gördü. Kripto para birimi Monero ile birlikte kendisini haftalık en büyük kaybedenler arasında. Bollinger Bantları fiyatlarda düşük dalgalanma önerdiğinden, kripto varlık 93,30 ila 85,16 dolar arasında konsolide olabilir.

On Balance Volume, Bittrex’in duyurusundan bu yana satış baskısının kripto fiyatını etkilemeye devam ettiğini öne sürüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin