Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler
Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler

Monero (XMR) piyasadaki tüm gelişmelerden dolayı parlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Payasadaki onuncu en büyük kripto para olan Monero (XMR), ağı geliştirmeyi amaçlayan tüm yeni gelişmelerden dolayı parlıyor.

Monero (XMR), ağında önemli değişiklikler yaptı

Kripto para, geliştiricilerince cüzdanda tespit edilen bir hata yüzünden uzun bir süre önce ilk güncellemesini yaptı. Bu hata, saldırganlara Monero’nun ekosistemindeki bir örgütün fonlarını yakma gücü verebilirdi. Ayrıca, bu işlem, işlem ücretlerinden ayrı olarak ek ödemeler yapmadan saldırganlar tarafından gerçekleştirilebilir. Bununla birlikte, saldırgan, saldırıdan dolaylı olarak yararlanacak ve aksi halde kâr elde etmeyecekti. Bu olaydan önce, cüzdan Bittrex ve Poloniex dahil olmak üzere çeşitli borsalardan çevrimdışına geçti.

Monero, Beryllium Bullet hard forku ile ilgili duyuru ile piyasada daha parlak bir döneme girdi. Bu durum, bu hard forkun anonimliğin artmasına neden olacağı ve ayrıca işlem ücretlerini düşüreceği iddiaları nedeniyle tüm toplumu heyecanlandırdı. Dahası, aynı zaman diliminde Monero, cüzdanlarının yeni bir versiyonunu v0.13.xx.xx’i yayınladı ve kullanıcıların yeni sürüme yükseltmesi zorunluydu.

Beryllium Bullet hard forku sözünü tuttu ve işlem ücretlerini 2 sente indirdi

Bunu 18 Ekim 2018’de gerçekleşen hard fork takip etti. Hard forku sözünü tuttu ve işlem ücretlerini 2 sente indirdi. Hard fork da Monero ağında gizli işlemlere izin veren Bulletproof teknolojiyi uyguladı. Hard fork 1685555 numaralı  blokta ve Bulletproof 9 versiyonu blok 1686275’te gerçekleştirildi.

Ayrıca Monero, yedinci en büyük kripto para birimi olan Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee’den de destek aldı. Charlie Lee, kripto para birimiyle ilgilendiğini, gizlilik ve fungibility gibi özelliklere sahip olduğunu belirtti. Buna ek olarak içerik oluşturucu bu öz niteliklerin Bitcoin ve Litecoin’de olmadığını ancak tüm kripto paralara için  gerekli olduğunu vurguladı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin