Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero, Blockchain metrikler kırmızı sinyaller verdiğinden şu an direncinin üzerine çıkma olasılığı düşük görünüyor. UNI ise güçlü yükselişine devam etmeden önce mevcut fiyatında konsolidasyon yaşıyor.

Monero (XMR) fiyat analizi

231 dolarlık direnç seviyesi, Şubat sonundaki piyasa gerilemesi sonrasında Monero’nun söz konusu seviyeyi devirememesi nedeniyle zorlu bir engel olduğunu kanıtladı. OBV, geçen ay görülen seviyelere tırmanmayı başaramadı ve bu durum, piyasadaki alım baskısının kıtlığının altını çizdi. Dahası, endeks bu yazının yazıldığı sırada güneyi gösteriyor ve XMR 220 doların altına düştüğü için bir miktar satış yapıldığını ortaya koyuyor.

MACD’deki düşüş eğilimi, boğaların yukarı doğru bir kopuşu zorlamasını zorlaştırabilir. Tersine, destek seviyesinin altındaki bir hareket, ayıların XMR’yi 195.64 dolardan bir sonraki destek seviyesine sürüklediğini görebilir.

Uniswap (UNI) fiyat analizi

Bu yazı yazıldığı sırada, Uniswap kırmızı bölgede işlem görüyor ve son 24 saatte %5 düşüş gösterdi. Düşüş, ivme satış tarafına doğru kayarken UNI’nin 31,8 dolarlık desteğe kaybettiğini gördü. Aynı şey, bir dizi ardışık kırmızı çubuk oluşturduktan sonra Awesome Osilatör’de de belirgindi. Ancak Stokastik RSI aşırı satım bölgesinden biraz yukarı doğru işaret ediyor. Bu, UNI’nin düzeltme aşamasının sona erdiğini gösteriyor.

Alım satım hacimleri 1 milyar doların altında ve henüz önümüzdeki birkaç seansta fiyat dalgalanmasını desteklemiyor. UNI listelerde yükselişine devam etmeden önce, mevcut fiyat seviyesinde bir miktar konsolidasyonun ilerlemesi beklenebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin