Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler
Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler

Monero ve Bitcoin whitepaper’ları arasında şaşırtan benzerlik! XMR yüzde 10 fırladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero (XMR) fiyatı son 24 saatte %10 arttı ve 53,54 dolara ulaştı. Monero’nun şu anda 940 milyon dolarlık bir piyasa değeri var ve 1 günde 90 milyondan fazla değer kazandı.

Monero kademeli yükselişini sürdürüyor

Geçen ay, Monero piyasa değeri sıralamasında kademeli olarak yükseldi. Mart başında 14. sıradan 12. sıradaki pozisyona atladı. Bu yükseliş, Monero’nun mart ayı ortalarında meydana gelen çöküş sırasında en az etkilenen kripto para birimlerinden biri olması ve kayıplarını çoğundan daha hızlı telafi etmesiyle mümkün oldu. Yine de geçen hafta XMR %20 düştü.

Bitcoin whitepaper’ı ile şaşırtan benzerlik

Yükselişin arkasındaki kesin neden açık olmasa da Monero Outreach tarafından yakın zamanda yayımlanan bir araştırmaya borçlu olabilir. Araştırmada Monero’nun Bitcoin’in (BTC) arkasındaki anonim varlık olan Satoshi Nakamoto tarafından yaratılmış olabileceği belirtiliyor.

Stylometrik analiz, Satoshi tarafından yazılan orijinal Bitcoin whitepaper’ı ile Nicolas van Saberhagen tarafından yazılan Monero teknik inceleme arasında güçlü benzerlikler buldu.

Kripto para piyasasının geri kalanı da bugün büyüme belirtileri gösteriyor ve genel olarak %3-5’lik kazanımlar görülüyor. Bununla birlikte Monero şu anda %10’luk büyümesiyle pazara liderlik ediyor ve piyasa değeri ile 11. büyük kripto para birimi olan Unus Sed Leo’ya (LEO) hızla yaklaşıyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin