Monero ve Aave fiyat analizi: XMR ve AAVE için izlenecek seviyeler
Monero ve Aave fiyat analizi: XMR ve AAVE için izlenecek seviyeler

Monero ve Aave fiyat analizi: XMR ve AAVE için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin boğaları, grafiklerde fiyatı bir kez daha yukarı çekmeye çalışırken, 49 bin dolarlık işareti yiğitçe savunmayı başardılar. Monero ve Aave ise üçgen desenleri oluşturdu ve yakında bir kırılma görmeleri muhtemel.

Monero (XMR) fiyat analizi

Monero, 4 saatlik grafikte yükselen bir üçgen modeli oluşturdu ve işlem hacmi de piyasa katılımcılarının güçlü bir hareket için beklemesiyle aynı zaman diliminde düşüyor. Bu, XMR’nin 270 dolara geri döndüğünü görebilecek bir yükseliş formasyonu. Ancak bir işlem seansını 210 dolarınaltında kapatmak muhtemelen kurulumu geçersiz kılacaktır.

Bitcoin, XMR’nin oluşturduğu modelden bağımsız olarak XMR üzerinde güçlü bir etkiye sahip.

Stokastik RSI aşırı satım bölgesindeyken RSI, nötr 50 seviyesi etrafında dalgalandı. 210 doların altına düşmek, XMR’nin bir kez daha 180 doları ziyaret etmesiyle sonuçlanabilir.

Aave (AAVE) fiyat analizi

Aave, alçalan bir üçgen desen oluşturan başka bir kripto para. Yükseliş trendinde, bu formasyonun yukarı yönlü bir hareket görmesi muhtemel. Ancak, AAVE’nin trendi Şubat ortasındaki 540 dolardan bu yana düşüş gösterdi ve yakında başka bir düşüş görülebilir.

Yoğun ticaret hacmi ile desteklenen modelin dışında bir kapanış, bir kırılmanın teyidi olacaktır. Bu haberin yazıldığı esnada 383 dolar seviyesi önemli bir destek seviyesi. Awesome Osilatör, sıfırın altında olduğu için AAVE için düşüş ivmesi kaydetti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin