featured

Monero Maksimum Nacho güncellemesi ile bomba gibi geliyor! XMR ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monerujo, Monero için bir açık kaynak Android cüzdan. Blockchain’i indirmez, ancak kullanıcıların kendi düğümleri üzerinden buna erişmelerine izin verir. Ayrıca uygulamada anlık Monero BTC işlemleri sunuluyor. Monero Maksimum Nacho güncellemesi ile kendini yeniledi.

Monero Maksimum Nacho güncellemesi ile ağ sorunlarını giderdi

Tanınmış “gizlilik” odaklı kripto para olarak bilinen Monero, özellikle Mayıs ayının başında yaşanan fiyat düşüşlerinden ötürü, bir önceki ayın en tartışmalı kripto paralarından biri oldu. Kripto para izinsiz maden çıkarma tartışmasıyla çelişkilerin listesinde en üst sırada yer alıyor.

Tartışma ve fiyat düşüşlerinden bağımsız olarak, Monero hızını artırdı ve sistemlerini “Maksimum Nacho” ile güncelledi. Maksimum Nacho, Monerujo’nun 1.5.9 yükseltmesi. Kripto para ağı önceki hataları göz önünde bulundurarak güncellendi.

Önceki sürümde yapılan değişiklikler

  • Monero Core v0.12.2.0
  • Hesaplar
  • “Al” için bir kerelik alt hesaplar
  • Süpürme işlevi (tutarı seçerken sonsuzluk işaretine dokunun)
  • Seçilebilir zil seslerini kaldır (her zaman varsayılanı kullan)
  • 32 fiat döviz kurları için CoinMarketCap yerine Kraken
  • Bazı parmak izi uyumluluğu düzeltmeleri
  • Portekizce çeviri

Monero fiyatında son durum nedir?

Sistem, kullanım için önemli miktarda kripto paranın tam olarak takasının yapılmasının yanı sıra kripto paranın özel olarak takasını da sunuyor. Son zamanlarda Japon polisi, kullanıcılardan izin almadan madencilik yapılması nedeniyle birkaç kişi aleyhine dava açtı. Kullanılan madencilik programı Coinhive olarak adlandırılıyor. Dava, Yokohama Bölge Mahkemesinde tam teşekküllü bir duruşmayla devam edecek şekilde açıldı.

Monero fiyatında son durum nedir?
Monero fiyatında son durum nedir?

Coinhive, bir web sayfasına yerleştirilebilen Monero Blockchain’i için bir JavaScript madencisi. Sayfa bir ziyaretçiye ulaştığında, madenci doğrudan kullanıcının tarayıcısında çalışır. Monero (XMR) yazım sırasında %7 oranında düşüşle 111 dolardan işlem görüyor. Monero şu anda, 1,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 14. sırada yer alıyor. Kripto para haftalık olarak ise %8,95 oranında değer kaybı yaşadı.  Yatırımcılar Monero’nun bu son gelişmeler ile birlikte toparlanmasını bekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin