20 Aralık Monero ve Polkadot fiyat analizi: XMR ve DOT için beklenen seviyeler, önemli noktalar
20 Aralık Monero ve Polkadot fiyat analizi: XMR ve DOT için beklenen seviyeler, önemli noktalar

Monero geliştiricileri ücretsiz bir Blockchain üniversitesi kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Afrika Blockchain girişimi Tari Labs, eğitimi yerel ve uluslararası Blockchain geliştiricilerine açık hale getiren ücretsiz bir çevrimiçi Blockchain üniversitesi kurdu. Tari, bu yılbaşlarında Amerikan yatırımcıları Naiveen Jain ve Dan Teree ile birlikte yerel Blockchain uzmanı ve Monero destekçisi Riccardo Spagni tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü.

Ücretsiz Blockchain üniversitesi projesinin çıkış nedeni

Tari özellikle oyun içi ürünler, dijital koleksiyonlar, konser biletleri, sadakat puanları ve diğer dijital kıt mallar gibi dijital varlıkların son nokta deneyimlerini yeniden ele almayı amaçlıyor. Naiveen Jain, dijital varlıkların Blockchain teknolojisi için büyük kullanım durumu olduğuna inanıyor. Düşüncesine göre ise kullanıcıların depolayabilecekleri ve en önemlisi dijital materyalleri satıcıları tarafından belirlenmiş kullanım kurallarına uygun olarak transferini gerçekleştirecekleri sorunsuz bir deneyim için bir fırsat bulunuyor. Mevcut Blockchain protokollerinin hiçbirinin gerçek problemleri bulmak için çözüm geliştirmede yeterli olmayacağı sonucuna varıldıktan sonra Tari protokolü oluşturuldu.

Önerilen ücretsiz Blockchain üniversitesinin kurulmasıyla birlikte, Tar Labs’ın, Tari protokolünü daha da yaygınlaştırabilecek yeni nesil uzman Blockchain ve açık kaynak geliştiricileri yetiştirmeyi umut ediyorlar.

Önerilen proje hakkında konuşan üst düzey katılımcı Cayle Sharrock şunları söyledi:

Tari Labs Üniversitesi, başlangıç ​​seviyesinden ileri seviyeye kadar, Blockchain, dijital para ve dijital varlıklar için kolayca erişilebilen öğrenme materyalleri için gidilecek bir hedef olmayı amaçlıyor. Geliştirebileceğimiz Blockchain uzmanları, ekosistemin tamamı için faydalı olacak.

Blockchain üniversitesi ile geliştiricilerin yeteneklerinin artırılması hedefleniyor

Tari Labs şu anda, dijital varlık transferinde esnekliği teşvik ederek, herkesin dijital olarak kıt olduğu şeyleri yaratmak için elini güçlendiren en kullanışlı merkezi olmayan platform” olarak adlandırdığı projenin öncülüğünü yapıyor. Üniversite hakkında konuşan Sharrock, daha fazla geliştiricinin Blockchain geliştirme becerilerini kazanmalarını sağlayacak bir yol oluşturmanın Tar Labs’ın çıkarına olduğunu açıklıyor. Ve şöyle devam ediyor:

Tari Labs kabiliyetli insanlara yeteneklerini geliştirme şansı veriyor. Tari Labs Üniversitesi, bilgi paylaşımı ve toplumdan öğrenmenin bir sonraki adımıdır. Herhangi bir açık kaynak projesinde olduğu gibi, öğrenme materyalini canlı ya da sürekli gelişen olarak görüyoruz. Buradaki büyük resim, geliştiriciler için bir ekosistemin inşasına yardımcı olmak. Aynı zamanda da Tari protokolünü kullanmaları için onları teşvik etmektir.

Ayrıca Tari Labs Blockchain üniversitesi için Johannesburg seçildi. Çünkü Spagni, Tar’ın gelişmesine yardımcı olmak için gereken yeteneklerin çoğunun Güney Afrika’da zaten var olduğuna inanıyor.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin