Monero fiyatındaki düşüşün nedenleri
Monero fiyatındaki düşüşün nedenleri

Monero fiyatındaki düşüşün nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son bir ay içinde, Monero (XMR)’nun fiyatı yüzde 45’lik bir düşüş yaşadı. Monero, suçluların kara para aklama ve fidye için kullandığı bir kripto para olma iddialarıyla son bir ay içinde zor bir zaman geçiriyor. Monero, gönderenin, alıcının ve işlemlerin tutar detaylarını gizlemek için bir kriptografi kullanan kripto para birimi. Peki Monero fiyatındaki düşüşün nedenleri nelerdir?

Monero fiyatı bir ayda yüzde 45 oranında azaldı

Bugün Monero, 130 doların üzerinde işlem gördü ve bir ay önceki seviyelerine göre fazlaca kayıp yaşadı. Monero yazım sırasında, son 24 saatte sürekli olarak %6,43 oranında düşüşle 165 dolar seviyesinden işlem görüyor. Monero, 2,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle 13. sırada yer almakta. Monero fiyatı bir ayda %45 oranında azaldı.

Monero, Tari adında bir açık kaynak projesi başlatıyor. Tari, Monero platformunda geliştirilecek. Tari projesi Redpoint, Tirinity Ventures, Blockchain Capital ve Pantera Capital gibi yatırım firmalarından finansal destek aldı.

Monero fiyatındaki düşüşün nedenleri nelerdir?

Geçtiğimiz hafta, Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası platformlarından biri olan Korbit, Monero ve diğer birkaç altkoinin ticaretini sonlandırdı.  Japonya’nın en büyük kripto para borsası olan Coincheck, Monero’yu borsadan çıkarmayı planladıklarını söyledi. Tüm bu faktörler Monero’nun fiyatındaki büyük düşüşe katkıda bulundu. Tüm pazar güneye doğru ilerledikçe, ilk 15 kripto paranın hemen hemen hepsinin fiyatları aşağı iniyor, Monero da bunlardan biri.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin