Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler
Monero fiyat analizi: XMR için izlenecek kritik seviyeler

Monero fiyat analizi: XMR yükselecek mi? Teknik göstergeler ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in düşüşü, piyasadaki birçok altcoin üzerinde kalıcı bir etki yarattı. Gizlilik parası Monero, yüzde 20’ye yakın bir düşüş kaydetti. Peki XMR yükselecek mi?

Önümüzdeki günlerde Monero’nun bu kayıplarını telafi edip edemeyeceğini yakından izleyeceğiz. İlginç bir şekilde, dün fiyattaki önemli düşüşe rağmen, Monero için uzun vadeli fiyat hareketi büyük ölçüde yatay seyretti. Uzun vadede (yani önümüzdeki hafta), kripto paranın hangi yöne gideceği çok net değil.

Bu haberin yazıldığı sırada Monero, 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri ile 129,8 dolardan işlem görüyor ve bu, onu piyasadaki en büyük 17. kripto para birimi yapıyor.

Monero 1 günlük fiyat grafiği

Dünkü fiyat düşüşüne rağmen Monero, ayın başından beri çoğunlukla yatay alım satım gördü. Kriptonun alım satım fiyatı, birçok durumda 179,7 dolarlık fiyat seviyesindeki kilit direnç seviyesini aşamadı. Bitcoin yüzde 10’a yakın bir fiyat düzeltmesi görürken, Monero’nun değeri de düştü. Bununla birlikte 125 dolarlık fiyat noktası etrafındaki güçlü destek ihlal edilmedi ve gizlilik kripto parasının serbest düşen fiyatını durdurmasını sağladı.

XMR yükselecek mi?

Kripto paranın son fiyat hareketi göz önüne alındığında, yatırımcıların Monero için uzun vadede alabilecekleri bir kısa/uzun pozisyon belirlemek biraz zor. Ancak önümüzdeki 24-48 saat içinde acil destek ihlal edilirse, kripto paranın önümüzdeki hafta ikinci destek seviyesini 105 dolarda tekrar ziyaret etmesi muhtemel.

Kripto paranın teknik göstergeleri, orta ve uzun vadede Monero için düşüş resmi çiziyor. MACD göstergesi, Sinyal çizgisinin MACD çizgisinin üzerine çıkmasıyla düşüş eğilimi gösterdi. Bu haberin yazıldığı sırada gerçek bir tersine dönüş olasılığı yok gibi görünüyor.

Aynı şey RSI tarafından da yankılandı. Gösterge aşırı satım bölgesine doğru düştü ve kısa vadede gelen bir fiyat düşüşüne dikkat çekti. Bulgu ayrıca, XMR’in aynı dönemde acil destek ve direnç arasında ticaret yapma olasılığının yüksek olduğunu da öne sürdü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin