Monero fiyat analizi: XMR için hedeflenen seviyeler, beklenen yön
Monero fiyat analizi: XMR için hedeflenen seviyeler, beklenen yön

Monero fiyat analizi: XMR için hedeflenen seviyeler, beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero piyaası, son birkaç gün içinde bazı sert fiyat hareketleri gördü. Nisan ayının başında, katılımcıların fiyatı 246 dolardaki düşük bir seviyeden yükseltmeye çalıştığını gördük. Şu anda fiyat 265 dolara sıçradı ve piyasada aşırı yükseliş emareleri var.

Bu tür aşırı yükseliş genellikle piyasada sert düşüşlere neden oldu ve XMR trader’ları dikkatli olmak isteyebilir.

1 saatlik Monero (XMR) fiyat grafiği

Monero piyasasının mevcut kısa vadeli görünümü, fiyatın azalan kanaldan çıktığını gösteriyor. Fiyat 246 dolardaki desteğe itildi ve ardından altı saat içinde %8,40 arttı.

Fiyat yüksek bir seviyede kalmaya devam ettikçe, piyasadaki satıcılar bu aşamada fiyatı 260 dolardaki desteğe itmeleriyle sonuçlanan bir kâr elde etme aşamasına sokabilir.

Piyasanın geri kalanı gibi Monero da son derece dalgalı. Yükseliş, sinyal çizgisini ve 50 hareketli ortalamayı mum çubuklarının altına itti ve ek bir destek seviyesi oluşturdu. Ancak piyasada bulunan güçlü yeşil çubuklara rağmen, varlık henüz fazla satın alınmadı.

Göreli güç endeksi 64’te olduğu için varlığın aşırı satın alınmaya yakın olduğunu gösterdi. Bu arada momentum, Awesome Osilatör tarafından belirtildiği gibi pozitif bir dönüş almıştı. Boğaların yanında ivme artıyor, ancak bu hızlanan ivme, fiyat 265 dolara yakın konsolide edilirken ortaya çıkan satış baskısına da katkıda bulunabilir.

Mevcut Monero piyasası, dijital varlık fiyatının 272 dolardaki dirence yakın bir fiyat artışını görüyor. Bununla birlikte direnci test etmeden önce, fiyat desteği 260 dolarda test edebilir. XMR 272 dolardaki direnci test etmeye hazırlanırken bu, yatırımcılara kripto parayı short’lama şansı sağlayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin