Monero fiyat analizi: XMR için analistler ne söylüyor? Sıradaki yön ve beklenen seviyeler
Monero fiyat analizi: XMR için analistler ne söylüyor? Sıradaki yön ve beklenen seviyeler

Monero fiyat analizi: XMR için analistler ne söylüyor? Sıradaki yön ve beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero fiyatı, 146 dolar seviyesinin yakınında önemli bir direncin üzerine çıktıktan sonra 2 Şubat’ta 148 doların üzerine çıktı. Berzerk Invest’in Monero fiyat tahmini, kripto para biriminin direnci test etmek için 151 dolar seviyesine doğru yükselebileceğini gösteriyor.

1 günlük Monero fiyat grafiği

XMR fiyatı, yükselen bir eğim oluşturduktan sonra 148 doları aştı. Son 24 saatte en yüksek fiyat 148,09 dolar, en düşük fiyat ise 142,98 dolar olarak kaydedildi.

Piyasa duyarlılığına gelince, teknik göstergeler kripto varlığını bir alıcı bölgesinde gösteriyor. Göstergelerin 26’sından 14’ü, 10’u tarafsız bölgede ve 2’si satış bölgesinde olmak üzere bir alış göstergesi gösteriyor. 11 osilatörden ikisi satın alma sinyalini gösterirken, dokuzu nötr bölgede. 15 hareketli ortalamadan 12’si alış bölgesinde, biri nötr bölgede ve ikisi bir satış sinyali gösteriyor.

1D zaman dilimi boyunca, XMR fiyatı Bollinger gruplarının orta çizgisinin biraz üzerine çıkarak 145 dolar civarında kırıldı. Bu, kripto para biriminin üst Bollinger bandının yerleştirildiği 165 dolar seviyesine doğru yöneldiğini gösteriyor.

Trading View analisti Berzerk Invest, kripto para biriminin 151 dolara yükseleceğini öne sürüyor. Monero fiyat tahminine göre, kripto para birimi uzun bir trend çizgisinde yükseliyor ve son zamanlarda 146 dolarlık önemli bir direnç seviyesinin üzerine çıktı.

Analistler ne anlatıyor?

Kripto para birimi ticaret hacminin arttığı görülebiliyor. Analist, daha büyük zaman diliminde güçlü bir yükseliş trendi çizgisi ile bir kupa ve kulp modelinin gözlemlenebileceğini belirtti. XMR fiyatı 151 doları test ederse trader’lar burada bir kırılma bekleyecek.

Trading View analisti Mahdi Azimi, Monero fiyat tahmininde XMR fiyatının yükselen büyük bir paralel kanalda işlem gördüğüne inanıyor. Kripto para biriminin yörüngesi ana kanalın orta hattına yöneliyor ve fiyatın yukarı yönde kırılması bekleniyor. Monero fiyat tahminine göre, bir tekrar test, trend çizgilerini takip edecek ve fiyat daha sonra yükseliş eğilimi gösterecek. Temmuz 2020’de kripto para birimi tarafından düşen bir kama paterni de kırıldı, ardından fiyatın haftalık zaman diliminde yükseliş eğilimi gösterdiği görülebiliyor.

Analist Moon ise Gartley yükseliş modelini tamamladıktan sonra XMR fiyatının yükseleceğini tahmin ediyor. Monero fiyat tahmini, XMR/USD çiftinin 50 Günlük ve 100 Günlük Basit Hareketli Ortalamalar tarafından yüzde 10’luk bir kayıp olasılığı ile desteklendiğini de gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin