Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı
Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı

Mobil para platformu Pngme, Afrika’da genişlemek için devasa fon topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fintech firması, bankasızlar için finansal ürünleri genişletmeyi umuyor. Mobil para platformu Pngme, Afrika’da büyümek için 3 milyon dolar topladı

3 milyon dolar

Afrika odaklı ancak ABD merkezli birleşik finansal veri platformu Pngme, bu hafta başarılı finansman turunda 3 milyon dolar topladığını duyurdu.

Yatırım Radical Ventures, Raptor Group, Lateral Capital ve EchoVC tarafından yönetildi. Aslında 2020’nin üçüncü çeyreğinde kapandı ve fintech girişimi 2018’de bir fon toplama turu öncesinde 500.000 $ topladıktan sonra geldi.

Platform, bir iş ortağının mevcut mobil uygulaması aracılığıyla kullanıcı tarafından izin verilen verileri tek tıklamayla veri paylaşım özelliğini kullanarak toplar ve ardından gerçek zamanlı finansal veriler ve uyarılar sunar.

Pngme nedir?

Pngme, 2007 yılında M-Pesa ile başlatılan Afrika’da gelişen mobil para piyasasına girmeyi umuyor. Kenya’da başlatılan M-Pesa, kullanıcıların cep telefonları aracılığıyla para depolamalarına ve transfer etmelerine olanak tanıyan bir mobil bankacılık hizmetidir. Sahra-altı bölgesinde büyük bir bankasız vatandaş nüfusu var.

Pngme, mobil kullanıcılardan gelen finansal verileri topluyor ve bunları bankalar ve finans kurumlarıyla paylaşıyor. Firma, tüketicilerin mali durumlarının giderek daha fazla farkına vardığını ve daha fazla veri talep ettiğini fark etti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin