Bitcoin neden rekor kırdı? İşte 3 kritik sebep... Peki yükseliş sürecek mi?
Bitcoin neden rekor kırdı? İşte 3 kritik sebep... Peki yükseliş sürecek mi?

Mizuho PayPal için 2 milyar dolarlık Bitcoin geliri tahmin ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Paypal, geçtiğimiz yıl kripto dünyasında önemli bir gündem maddesi haline geldi ve platformda kripto para birimlerine yer verdi. Analistler, dünyanın en büyük ödeme işlemcisinin, kullanıcılarının kripto para birimlerini satın almalarını ve tutmalarını sağlama kararının, kriptonun ana akım haline gelmesi için gereken dönüm noktasını sağlayacağını öngördü.

Gelir artışı bekleniyor

Bu hizmeti başlatan Paypal, 1.63 milyar dolarlık bitcoin geliri kaydeden rakibi Cash App’e benzer bir gelir artışına tanık olmayı bekliyordu. Aylar sonra senaryo oynamaya başlıyor.

Mizuho Securities USA tarafından yapılan bir anket, Paypal’ın 346 milyon aktif kullanıcısının yaklaşık beşte birinin, anketin yayınlandığı 1 Aralık 2020’den önce zaten bitcoin ticareti yaptığını, ancak %65’inin Bitcoin kullanan 28 milyon tüccarın satın almaya hazır olduğunu gösterdi.

Borsada PayPal (PYPL), Bitcoin işlemlerini etkinleştirdiğinden beri iyi performans gösterdi. Son çeyrekte %20’lik bir artış yaşadı ve bu artışın benzer bir yörüngede devam etmesi bekleniyor. Mizuho, ​​hisse senedi fiyatının önümüzdeki aylarda yaklaşık 350 dolara ulaşmasını bekliyor.

Etkinlik ve işlem hacmi

PayPal’daki etkinlik ve işlem hacmi de benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı. İstatistikler, Paypal’daki Bitcoin sahiplerinin yarısının uygulamayı her gün ve sahibi olmayanlara göre yaklaşık üç kat daha fazla kullandığını gösteriyor. Sahiplerin bu artan fayda ve etkinliği, belki de Pazartesi günü Paypal tarafından tanık olunan 242 milyon dolarlık rekor bitcoin ticaret hacmini oluşturuyor.

Kısa dönemde yaşanan büyük büyüme, Paypal’ın Square’in Cash App yolunu yakından takip ettiğini gösteriyor. Mizuho’da bir Fintech araştırma analisti olan Dan Dolev, PayPal’ın kripto para hizmetlerinin bu yıl 600 milyon dolara varan gelir getirebileceğini ve 2023’te 2 milyar dolara kadar çıkabileceğini tahmin ediyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin