Düzeltmesini tamamlayan Bitcoin için bugün hangi seviyeler izlenecek
Düzeltmesini tamamlayan Bitcoin için bugün hangi seviyeler izlenecek

Minneapolis FED başkanı Bitcoin için bu tanımı kullandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Neel Kashkari, yanlışlıkla boğa koşusunu tetikledikten sonra Bitcoin’i spekülatif bir “oyuncak” olarak niteledi.

Bitcoin spekülatif bir oyuncak

Minneapolis Federal Rezerv Bankası başkanı Neel Kashkari, bu Pazartesi günü çevrimiçi bir seminerde Bitcoin’i spekülasyon için bir oyuncak olarak reddetti.

629 milyar doları aşan piyasa değeri ile dünyanın en büyük kripto para birimini Beanie Babies’e benzetti ve genellikle kripto para eleştirmenleri tarafından sunulan en yorucu karşılaştırmalardan birini yaptı:

“Birkaç yıl önce insanlar Beanie Babies hakkında spekülasyon yapıyorlardı. Şimdi Bitcoin üzerine spekülasyon yapıyorlar.”

Kashkari, GameStop dramasıyla ilgili soruları ele alırken, yaygın spekülatif coşku nedeniyle para politikası konusundaki görüşlerini değiştirme fikrini de kararlı bir şekilde reddetti:

“Bu onların yapması gereken ve para kazanırlarsa sorun olmayan bir mesele. Eğer para kaybederlerse, bu onların işi. Bu münferit hisse senetlerindeki spekülatörler nedeniyle para politikası hakkındaki görüşlerimi değiştirmeyi hiç düşünmüyorum.”

Bitcoin’in boğa koşusunu tetikleyen yorum

Mart ayında Kashkari, 60 dakikalık bir röportajda Federal Rezerv’de “sonsuz miktarda nakit” olduğunu belirterek internette viral oldu ve enflasyon korkusunu körükledi.

“Finansal sistemde yeterince nakit var ve Merkez Bankası’nda sonsuz miktarda nakit var. Bankacılık sisteminde yeterince nakit olduğundan emin olmak için yapmamız gereken her şeyi yapacağız.”

Toplam arzı kesinlikle 21 milyon ile sınırlı olan Bitcoin, yorumlarından bu yana yüzde 593’ün üzerinde yükseldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin