MINA tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı; yükseliş sürecek mi?
MINA tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı; yükseliş sürecek mi?

MINA tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı; yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- MINA fiyatı son 24 saat içinde önemli bir artış kaydetti. Altcoin yüzde 22 yükselişle birlikte fiyatını 5,90 dolara yükseltmiş oldu. MINA Perşembe günü 6,72 dolara kadar yükselerek tüm zamanların en yüksek zirvesini kaydetti.

MINA fiyatı, 10 Kasım Çarşamba günü en düşük 3,92 dolardan işlem görüyordu. Kısa bir sürede yüzde 72 oranında arttıktan sonra fiyat geri çekildi. MINA’nın görüldüğü gibi bu ralli, elde edilen verilere göre son 24 saatte %17 artışla 14 Eylül tarihinde kaydedilen 6,75 dolar zirvesini kırdı. Altcoinin piyasa değeri ise 1.723.769,515 dolara geldi. Mevcut MINA rallisi, varlığın piyasa değerine göre en iyi 100 kripto para arasında daha güçlü bir konuma sahip.

MINA fiyatı teknik analiz

MINA şu anda yeşilde 5,90 dolar seviyesinden işlem görüyor ve fiyat boğa hakimiyetinde. Boğaların hedefi fiyatı 7 dolar seviyesine taşımak. Ancak bu fiyata ulaşmak için ilk olarak 5,87 dolarda yer alan desteğin keşfedilmesi gerekiyor. Bu olursa, fiyat keşfi devam ederken boğaların MINA’yı 7 doların üzerine çıkarmak için önü açılacak.

Ancak bu gerçekleşmeden önce MINA fiyatının Eylül ayında beş kez reddedildiği 6,176 dolar seviyesi civarındaki direnci aşmak zorunda kalacak. MINA’nın yükseliş görünümü, günlük grafikte üç beyaz şamdanı vurguluyor. Fiyat için önemli bir gösterge olan Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi 76,17 seviyesinde güçlü alım sinyali veriyor.

Ayrıca artan ticaret hacmi, MINA el değiştirmeye devam ettikçe artan yatırım faaliyetlerine işaret ediyor. Günlük işlem hacmi, son 24 saat içinde %40 artış yaşadıktan sonra 786.260,945 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu da yükseliş için önemli bir işaret.

Mina Price Daily Chart
MINA günlük fiyat analizi

Boğalar için işlerin ters gittiğini ve 5,87 dolar seviyesinde destek bulamadıklarını, varlığın 5,66 dolar desteğini etkileyebileceğini belirtmekte fayda var. Satış baskısı olursa MINA’nın fiyatı sırasıyla 5,67 dolar ve 5,16 dolar desteklerinin altına gerileyebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin